Onze manier van trainen heeft zoveel voordelen voor je gezondheid dat de overheid dit eigenlijk zou moeten terugbetalen. Want inwoners met sterke spieren en een sterk hart, besparen de overheid heel veel geld! Je bent niet alleen veel minder vaak ziek, maar je hebt ook minder snel dure behandelingen nodig. Helaas is er op dit moment nog geen terugbetaling voor sporten, maar wij vinden toch dat trainen bij HUPHUP geen geld zou mogen kosten. 
Hier enkele redenen waarom sporten bij HUPHUP helemaal niet duur is.

1. HUPHUP versus medicijnen

Wanneer we ons niet goed in ons vel voelen of last hebben van kwaaltjes, nemen we nog te snel de toevlucht naar medicijnen.

Zo blijkt ook uit onderzoek van APB (De Algemene Pharmaceutische Bond). In dit onderzoek staat dat elke dag 1 op de 20 Belgen een apotheek binnenstapt om een geneesmiddel of een ander gezondheidsproduct te halen. Gemiddeld gezien geven we in België met z’n allen ook zo’n 490 euro per inwoner per jaar uit aan medicijnen. Voor dit bedrag sport je na de start al 4 maanden bij HUPHUP.  

“We geven gemiddeld 490 euro per jaar uit aan medicijnen”

Moet ik dan al mijn medicijnen laten vallen? Neen, natuurlijk niet. HUPHUP streeft naar een gezond evenwicht. Sommige medicijnen zijn van essentieel belang voor je gezondheid.

Te vaak wordt de oplossing voor een probleem gezocht in medicatie en het behandelen van de sympotomen: "Pak een pilletje en voel je instant beter". Het kan ook anders! Pak de oorzaak aan, net zoals Liliane en sport tweemaal per week 35 minuutjes. HUPHUP, waar wacht jij nog op?

2. Betaalbare personal coaching

Eigenlijk is HUPHUP personal training voor een betaalbare prijs. Vergelijk je ons met een traditionele fitness waar je voor enkele euro's per maand sport zonder begeleiding, dan zijn wij inderdaad duur.

Laat HUPHUP nu net geen traditionele fitness zijn. Bij ons sport je op maat van je lichaam én heb je een coach die je persoonlijk begeleidt tijdens het volledige traject. En persoonlijk mag je heel letterlijk nemen.

Je coach helpt je niet alleen om de juiste houding aan te nemen tijdens de oefeningen, maar zal je ook motiveren op een slechte dag én je sportmaatje zijn om je doordeweekse roddels mee te delen.

Kies je voor een individuele personal trainer, zit je al snel aan prijzen van 50 tot zelfs 100 euro per uur. Ga je 8 keer per maand sporten en HUPHUP is plots goedkoop. Het hangt er net een beetje vanaf wat je zelf wil!

Lees hier wat HUPHUP voor jou aanbiedt. 

   

3. Voordeelplatform

Om het leven als HUPHUP’er nog wat mooier te maken, krijg je bij de start van je lidmaatschap toegang tot ons voordeelplatform.

Dankzij je persoonlijke code geniet je van tal van kortingen en voordelen. Niet op extra aankopen, maar op je dagelijkse uitgaven. Zo bespaar je al snel 1.000 tot 2.000 euro per jaar op je gezinsbudget. Dus eigenlijk geven we je geld in ruil om bij ons te komen sporten, mooi toch? HUPHUP!

Ben jij ook overtuigd dat sporten je een fitter en gezonder leven geeft?

Vraag dan vandaag nog je gratis proefweek aan én kom 7 dagen gratis testen.
P.S.: Na het starttraject van 3 maanden, stop je wanneer je wil.

Vraag je gratis proefweek aan!