Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen!

Beste klanten. 

Het is duidelijk. Bovenstaande foto is genomen voor de Corona maatregelen. 

Wij weten tot vandaag nog steeds niet wanneer wij terug open mogen, maar HUPHUP zal er klaar voor zijn om jullie zo snel het mag weer te ontvangen. 

Wij zullen alle maatregelen nemen die de overheid ons oplegt, en zelfs meer doen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een mooi plan hebben om julie snel weer veilig aan het sporten te krijgen. 

We lopen allemaal dagelijks het risico om alsnog besmet te worden met het Covid-19 virus, maar zoals HUPHUP al lang promoot is sporten de best mogelijke preventie om niet ziek te worden. Sportieve mensen hebben 50% minder kans om besmet te worden, en als ze besmet worden is de kans op een slechte afloop ook nog eens veel kleiner. HUPHUP is ervan overtuigd dat de voordelen om terug te sporten veel groter zijn dan de minieme kans op besmetting die je overal loopt. Wij zullen ervoor zorgen dat het minstens even veilig is in een HUPHUP club als in de supermarkt. 

Wij mochten in het verleden bijdragen aan jullie gezondheid, en we hopen dat snel weer te mogen doen. Probeer in de mate van het mogelijke te blijven sporten en hou de moed erin. 

Hoe zit het met het lidgeld?

Daar de verplichte sluiting verlengd is, en we nog steeds niet weten wanneer we opnieuw open mogen, is er zowel voor april als mei geen incasso uitgevoerd. Wij wachten tot wij weten dat we weer open mogen voordat wij een nieuwe incasso zullen uitvoeren. 

Jullie hoeven dus zelf geen actie te ondernemen! ​

Deze verplichte sluiting en het wegvallen van onze inkomsten doet ons erg zeer. Op een aantal locaties denken onze pandeigenaars echt mee, heel wat leveranciers zijn ook heel welwillend, maar van een aantal pandeigenaars en leveranciers willen niet van wijken weten. Zij houden vast aan het contract, en vinden dat deze pandemie behoort tot ons ondernemersrisico. We vinden het niet erg om dit jaar geen winst te maken, maar zoals het er nu naar uitziet zullen wij nog een paar jaar moeten opdraaien voor de verliezen die we vandaag maken. We zijn ons bewust dat een aantal sectoren het nog moeilijker hebben dan ons, en dat ook heel wat klanten van ons het privé moeilijk krijgen. Wij wensen iedereen heel veel sterkte. 

Als jullie kunnen, zouden we het erg waarderen dat jullie HUPHUP steunen. Surf naar onze webshop en koop een waardebon of een steunpakket. Dit helpt ons echt! 

Blijf in beweging

Sporten heeft jullie geholpen om fit te worden en sporten blijft belangrijk, zeker nu. De coaches doen er alles aan om jullie te motiveren.

klik hier voor je oefeningen