HUPHUP, jouw Milon club mag weer open vanaf 9 juni

Veilig sporten bij HUPHUP!

Onze HUPHUP-clubs zijn kleinschalig en hierdoor kunnen we altijd zorgen voor een veilige en aangename omgeving om te sporten. We hebben bovendien nog een aantal extra maatregelen genomen. Elke klant ontvangt zijn eigen persoonlijke ontsmettingsmiddelen en ontsmet voor en na het sporten de toestellen. Wij hebben de looproutes aangeduid, veilige wachtzones gecreëerd, en waar nodig hebben wij mooie professionele schermen geplaatst. Wij zorgen ook voor een optimale ventilatie en hebben CO2 meters aangeschaft waardoor wij en jullie de kwaliteit van de lucht voortdurend kunnen bekijken. 

Onze coaches kijken er naar uit om jullie weer snel te ontmoeten. 

De belangrijkste spelregels alvast even op een rijtje:

 1. Je komt altijd sporten op afspraak zodat er nooit teveel mensen aanwezig zijn. In de club, en tijdens het sporten volg je steeds de aanwijzingen van onze medewerkers. Je kan vanaf 1 juni via onze website een afspraak maken.  Helaas mogen wij voorlopig minder mensen per uur ontvangen, hierdoor kunnen populaire uren snel geboekt zijn. 

 2. Kom in je sportkleding naar de club. De kleedkamers kunnen wel gebruikt worden, maar de douches zijn voorlopig nog gesloten. Breng ook je eigen drank mee, want wij mogen voorlopig nog  geen drank beschikbaar stellen.  We moeten je ook vragen alle afval,  mee naar huis te nemen.

 3. Bij je eerste bezoek wacht je aan de ingang op je coach. Hij zal je een persoonlijke flacon met een ontsmettingsmiddel geven en een nieuw microrvezeldoekje. Voor en na het trainen ontsmet je hiermee het toestel waar je op sport. Na het sporten neem je het microvezeldoekje naar huis, was je het, en breng je het weer mee voor je volgende bezoek. Je gebruikte flacon zet je in de uitbak, onze coaches ontsmetten deze weer voor de volgende klant. 

 4. Bij het binnenkomen, en bij het verlaten van de club, en na een eventueel toiletbezoek, of een niesbui, was, of ontsmet je de handen.

 5. Steeds de 1,5 meter afstand bewaren met je coach, en met de andere klanten! Op plaatsen waar je mogelijk andere klanten zou kunnen kruisen zullen veilige zones en looprichtingen aangeduid worden. Ook waar je kan wachten op je beurt om te sporten zal aangeduid zijn. 

 6. Je hebt steeds een droge grote handdoek mee. Hiermee droog je na gebruik je toestel.

 7. De pauzetijd tussen twee oefeningen is verlengd tot 40”. Voor en na gebruik kan je nu de met de handen aangeraakte delen van het toestel ontsmetten en reinigen met je persoonlijke flacon en micorvezeldoekje. Je spuit op het doekje, niet op de toestellen. 

 8. Na je training blijf je niet hangen in de club. Helaas nog geen gezellige koffieklets dus. 

 9. Voel je je ziek, of heb je klachten als verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten en koorts, blijf dan zeker thuis. Onze medewerkers zullen bij twijfel met een contactloos IR toestel je temperatuur meten, en bij een verhoging moeten we je vragen om de club te verlaten. 

 10. Als één van je huisgenoten ziek is, moeten wij je ook vragen om thuis te blijven.

 11. Cash betalingen waren al niet mogelijk in onze clubs, uiteraard nu ook niet.

 12. Het is voorlopig niet zoals vroeger, maar we maken er samen met jullie het beste van. 

Hoe kan ik reserveren?

Wij zullen onze jullie eind mei een mail zenden met een persoonlijke inlogcode. Met je persoonlijke inlogcode kan je via de link hieronder jouw training reserveren. Je inlogcode vind je in je mail.
Na je training kan je ook in de club je volgende reservatie boeken.