We nemen afscheid van onze oude naam

Waarom we dit doen?

HUPHUP heeft nog steeds hetzelfde management als EasyFit, maar met HUPHUP kijken we naar de toekomst. Voor ons is een Premium club, een club waar je als klant aandacht krijgt van je coaches, waar je in een rustige en gemoedelijke sfeer met gelijkgestemde mensen aan je gezondheid werkt. De naam EasyFit bracht deze boodschap niet langer buiten.

Met HUPHUP willen wij ons focussen op die mensen die zich echt thuis voelen bij ons. Voor wie wij de beste partner zijn om gezond en fit te worden of te blijven. Wij willen voor jullie nog beter worden. Waarom we dit doen? Omdat we weten dat wie sterker wordt, langer en beter leeft.


Wat gaat er veranderen?

Geen zorgen, enkel voordelen bij HUPHUP! De naam EasyFit verdwijnt dan wel, maar jouw vertrouwde coaches verhuizen mee. Je blijft sporten zonder dat het je meer kost, integendeel, je kan zelfs geld besparen met HUPHUP.

We leggen met HUPHUP ook minder focus op verkopen … en des te meer op het coachen en motiveren van onze klanten. Vanaf nu start en stop je wanneer jij dat wil na een eerste periode van 3 maanden. Alle overeenkomsten zijn maandelijks opzegbaar, ook de lopende. Omdat we vinden dat motivatie komt uit goede afspraken en resultaat, niet uit een contract waar je aan vast hangt.

"Mensen hebben niet altijd zin om te sporten. Of houden het niet vol. Of hebben alles al geprobeerd. HUPHUP maakt die eerste stap weer haalbaar.”

Raf Swerts, oprichter HUPHUP

Een club in jouw buurt

En dat mag je letterlijk nemen. Wat onze ambitie is duidelijk: sporten toegankelijk maken voor elke Belg. Daarom mikken we om eind 2020 een 100-tal coachcentra te runnen in de Benelux. De insteek blijft hetzelfde: trainen op slimme toestellen, op een plek waar je graag en gemakkelijk komt, met mensen die je persoonlijk op weg helpen en motiveren. HUPHUP!