Beste HupHuppers,

 

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen blijven coachen en up to date te blijven wat betreft efficiëntie op gebied van oefeningen gaan wij investeren in een gloednieuwe miloncirkel en onze accomodatie volledig aanpassen naar de toekomst. Dit vraagt behoorlijk wat voorbereidend werk.

De parket moet opgebroken worden, er moet nieuwe bekabeling gelegd worden, terug nieuwe parket gelegd worden, een fris laagje verf en een gloednieuwe cirkel geplaatst worden.

De aannemer heeft ons ingelicht dat dit een kleine week tijd vraagt

Vandaar dat we zullen gesloten zijn van woensdag 29 mei tem dinsdag voormiddag 4 juni 2019. Onze excuses hiervoor. Vanaf dinsdag 4 juni om 16 uur zijn we dan terug open in onze gloednieuwe vestiging en gaan onze nieuwe openingsuren in voege:

maandag tem zondag
elke voormiddag van 09u-12u  

maandag tem donderdag
elke avond van 16u-21u 

 

Vrijdagavond 7 juni om 19 uur is er dan een openingsreceptie met hapjes en tapjes en is iedereen (ook niet leden die eens willen kennis maken) van harte welkom. Max geeft er dan een lezing over je bewuste en onderbewuste geheugen en hoe dat inspeelt op alles wat je graag wil bereiken ( bv gewicht verliezen, op tijd gaan slapen, grenzen trekken, minder streng zijn voor jezelf,... )en maar niet wil lukken.

Voor de receptie graag je naam opgeven aan de balie. Vermeld ook met hoeveel personen je komt.

De eerste Umé workshop boven in onze zaal zal voor de maand juni zijn en heeft als thema umé & lymfe. Deze is gratis voor HUPHUP leden en data zullen kortelings uithangen.

Van harte welkom!

Jullie HupHup coaches.