HUPHUP is personal training voor een betaalbare prijs. Onze manier van trainen heeft zoveel voordelen voor je gezondheid dat wij van mening zijn dat de overheid dit zou moeten terugbetalen.

Helaas is dat nog niet zo. Daarom hebben we, samen met heel wat partners, het HUPHUP voordeelplatform opgezet waardoor je budgetneutraal bij ons kan sporten, sterker nog je kan er zelfs wat op besparen!

HUPHUP heeft met een aantal grote en inter­nationale merken, maar ook met lokale handelaars de handen in mekaar geslagen om een voordeel­platform op te zetten. Via dit online platform geven we onze leden een financieel steuntje in de rug. 

Gratis testrondje draaien

Wij laten jou en je vrienden, kennissen, partner, (groot)ouders,... ja echt iedereen die je graag wil meebrengen, vrijblijvend kennis maken met onze methode.

Start je gratis proefweek

Voel je je thuis, past dit bij jou, is het haalbaar en misschien zelfs leuk? Dan kan je starten met het 3 maanden startproject voor €399, alles inbegrepen!

Na deze 3 maanden heeft deze eerste investering in je gezondheid zijn vruchten afgeworpen en ervaar je wat HUPHUP betekent voor jou en je levenskwaliteit. We kunnen je resultaten zelfs zwart op wit bewijzen. Natuurlijk zijn wij er zeker van dat je verder wil. En als dat niet zo is?

Geen probleem, laat het je coach weten en je stopt onmiddellijk, geen verdere verplichtingen. Ga je verder dan betaal je tussen de 89,90 en 99,90 euro per maand, afhankelijk van onze vaste kosten in de betreffende club. Ook nu kan je stoppen wanneer je wilt. Je zit nooit aan een contract vast.

Start & stop
wanneer je wil

Onze klanten blijven uit enthousiasme, niet door een lidmaatschap waar ze niet onderuit kunnen. Stoppen met HUPHUP om een nieuwe uitdaging aan te gaan vinden wij dik oké.

Weer dikke vrienden worden met je luie zetel? Dat raden wij sterk af natuurlijk, maar bij ons kan je stoppen wanneer jij dat wil.

 

Speciale
Familieactie

Samen sporten met je kinderen of partner? Bij HUPHUP krijgen gezinsleden* tot € 130 korting! Vraag een gratis proefweek aan en maak kennis met HUPHUP.

*Gezinsleden moeten gedomicilieerd staan op hetzelfde adres