Veilig sporten bij HUPHUP

Geen grote drukte: Bij HUPHUP train je altijd op afspraak, en worden per 20' maar 3 mensen toegelaten per Milon cirkel. 

Social distance gegarandeerd:  Wij hebben per club een routing uitgewerkt en voor veilige wachtplaatsen gezorgd zodat de veilige 1,5 meter afstand met andere klanten altijd gehouden kan worden. 

Circuittraining: Iedereen traint in een circuit, dat wil zeggen dat klanten nooit door mekaar lopen, maar iedereen wisselt op het zelfde moment naar het volgende toestel. 

Ontsmetten: Wij zien erop toe dat elke klant voor en na het trainen de toestellen ontsmet. Wij zorgen er zelfs voor dat elke klant zijn eigen ontsmette bus krijgt met ontsmettingsproduct. 

Verse lucht: Wij zorgen voor een maximale luchtverversing, ofwel natuurlijk door zoveel mogelijk ramen en deuren open te zetten, ofwel door onze luchtbehandeling zo aan te passen dat er maximaal verse lucht wordt binnen getrokken. 

 

Mondmaskers verplicht?

HUPHUP staat 100% achter het principe veiligheid voor alles! Het dragen van een mondmasker om jezelf én anderen te beschermen zal meer een meer een standaard reflex worden. 
Wij vragen dus onze klanten om een mondmasker te dragen bij het betreden van onze clubs, en bij het wachten op je beurt om te starten op de Milon cirkel. 

Zodra je begint te sporten mag je het masker afnemen, daar je op de cirkel altijd gegarandeerd minimaal 1,5 meter afstand van andere deelnemers kan bewaren.
Na het sporten zet je het masker weer op om de club te verlaten. 

Om de veiligheid van onze klanten én onze medewerkers te garanderen blijven de douche- en de zitruimtes gesloten. 

Spelregels

De belangrijkste spelregels alvast even op een rijtje:

  1. Je komt altijd sporten op afspraak zodat er nooit teveel mensen aanwezig zijn. In de club. Per cirkel laten wij per 20' slechts 3 klanten een afspraak maken. Zo blijft het veilig voor iedereen. 

  2. Kom in je sportkleding naar de club, en draag je masker ook tijdens het wachten voor je op de Milon cirkel kan starten. Zodra je kan starten op de Milon cirkel hoef je geen masker meer te dragen. De toestellen staat ver genoeg uit mekaar, en daar we bij het wisselen van de toestellen allen in dezelfde richting draaien blijft dit veilig.

  3. De kleedkamers kunnen wel gebruikt worden, maar de douches zijn voorlopig nog gesloten. 

  4. Je hebt steeds een droge grote handdoek mee. Hiermee droog je na gebruik je toestel.

  5. De pauzetijd tussen twee oefeningen is verlengd tot 40”. Voor en na gebruik kan je nu de met de handen aangeraakte delen van het toestel ontsmetten en reinigen met je persoonlijke flacon en micorvezeldoekje. Je spuit op het doekje, niet op de toestellen. 

  6. Ook de  horeca bedrijven mogen binnen weer open, dus we gaan er voorlopig van uit dat ook wij weer koffie en thee mogen schenken. 

  7. Voel je je ziek, of heb je klachten als verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten en koorts, blijf dan zeker thuis. Onze medewerkers zullen bij twijfel met een contactloos IR toestel je temperatuur meten, en bij een verhoging moeten we je vragen om de club te verlaten. 

  8. Als één van je huisgenoten ziek is, moeten wij je ook vragen om thuis te blijven.

Het is helaas voorlopig niet zoals vroeger, maar we maken er samen met jullie het beste van. Samen sterker door het leven! 

Hoe kan ik reserveren?

Met je persoonlijke inlogcode kan je via de link hieronder jouw training reserveren. Je inlogcode vind je in je mail.
Na je training kan je ook in de club je volgende reservatie boeken.

Geen mail met inlogcode ontvangen? Kijk even in je spam.
Nog steeds geen code dan kan je een nieuwe code aanvragen via de link hieronder.