yappa-huphup-genk-20191107-web-030.jpg

Ga de uitdaging aan

Minder eten om af te vallen is geen goed plan. De eerste kilo’s gaan er snel af, maar al snel gaat je lichaam in spaarstand, en gaat zuiniger worden. Dit is een oeroud mechanisme om ons te beschermen tegen een periode van weinig voedsel. Om toch nog gewicht te verliezen moet je steeds minder eten, maar al snel gaat je lichaam je eigen spieren afbreken om zo aan energie te geraken, maar ook om nog meer energie te besparen. Spieren verbruiken namelijk dag en nacht energie. Zij zijn de motor van je vetverbranding, en zorgen ervoor dat je gezond, fit, en energiek blijft. 

Als je wil afvallen moet je heel zeker blijven sporten. Vooral je spieren op kracht trainen wordt superbelangrijk want zo beschermen we je spieren, en gaat je lichaam vet afbreken en niet de spieren

Je spieren trainen doe je heel slim en effectief bij HUPHUP op de Milon Cirkel. 

Enkel sporten is echter niet voldoende om gewicht te verliezen, je zal ook anders moeten gaan eten. Kleine ingrepen maken echter een heel groot verschil. Ieder mens is anders maar normaal verbruik je ongeveer 2000 Kcal per dag. Als je echter 100 Kcal te veel eet of drinkt (1 glas wijn, of 1 potje yoghurt, of 1 stuk fruit), zal je op jaarbasis bijna 5 kg bijkomen. Het omgekeerde geld echter ook. Je hoeft niet zoveel Kcal te besparen om op langere termijn gewicht te verliezen. Een paar kleine ingrepen die je dagelijks kan volhouden maken het verschil. 

Natuurlijk willen we nu even op korte termijn het verschil maken. Door nu 6 weken extra op je voeding te letten, in combinatie met de spiertraining op milon blijven je spieren beschermd, maar gaan we je vetreserves aanvallen.

Gewicht verliezen en op gewicht blijven is eenvoudiger dan veel mensen denken. Wat je vooral nodig hebt is kennis en inzicht. Inzicht in wat je dik maakt, en inzicht in hoe jij met voeding omgaat.

 

Geen doel gevonden dat bij je past?
Zoek hieronder gericht op een persoonlijk doel!

dsc-1514.jpg

Pak die Corona kilo's aan.

De eerste stap is soms de moeilijkste. HUPHUP is ervan overtuigd dat wij voor jou de beste oplossing hebben. Je kan gratis én vrijblijvend kennis maken met HUPHUP

Gratis proefweek!