Een dynamische job waar je nooit stilstaat? Dat is werken bij HUPHUP. We zijn op zoek een toffe collega om ons team in Schoten te versterken. Wij zoeken voor deze locatie een full-time of part-time coach. Het precieze uurrooster is bespreekbaar.  

Een HUPHUP coach is een echte 'mensen mens'. Je bent vlot in de omgang, je bent sportief en vrolijk. Je bent oprecht geïnteresseerd in je klanten, en het maakt je blij als zij hun doelen behalen. Jouw persoonlijkheid en motivatie zijn voor ons belangrijker dan je achtergrond en diploma. Je krijgt uiteraard een interne opleiding, maar de milon technologie helpt je om onze klanten veilig en verantwoord te laten sporten.  Heb je interesse in deze boeiende job?  Laat het ons weten! 

Wie is HUPHUP?

HUPHUP is geen gewoon fitness centrum. Een HUPHUP club is een zogenaamde Milon only club. HUPHUP werkt met de Milon cirkel en met het Five Mobility circuit. Mensen die naar HUPHUP komen zijn meestal niet de typische fitnessklant. Onze klanten komen sporten om zich gezonder en fitter te voelen, of om wat kilo's te verliezen. Bij huphup gaan we zowel aandacht besteden aan hun lenigheid, beweeglijkheid, als aan hun kracht en conditie. 

Bij HUPHUP geven we veel aandacht naar interne opleidingen. Anders dan bij veel andere clubs is niet sales het belangrijkste aspect in onze opleidingen,  maar wel hoe jij je klanten optimaal kan coachen. 

 

Jezelf blijven ontwikkelen

Bij HUPHUP heb je de kans om te blijven groeien en ontwikkelen. Er zijn volop doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie met interessante arbeidsvoorwaarden.

Wil je werken bij HUPHUP?

Waar wacht je dan nog op! Solliciteer hier en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Sleep of klik om bestanden toe te voegen
Sleep of klik om bestanden toe te voegen