50 Days of Summer Shape Up Challenge

Wil je deze zomer in topvorm zijn? Doe dan mee met de 50 days of summer shape up challenge! Met behulp van Huphup en Benfit krijg je de perfecte begeleiding om je doelen te bereiken. 

Wat houdt de challenge in?

Gedurende 50 dagen word je uitgedaagd om je fitnessniveau en je lichaam naar een hoger niveau te tillen. Samen met onze coach werk je aan het verbeteren van je kracht, conditie en lichaamssamenstelling. 

Workouts

Door een mix van kracht-, cardio- en flexibiliteits-oefeningen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is voor ieder niveau een geschikte training.

Voedingsadvies op maat

Naast de workouts ontvang je ook voedingsadvies op maat. Een gezond eetpatroon is essentieel bij het behalen van je doelen. Met behulp van Benfit leer je hoe je op een verantwoorde manier kunt eten en welke voeding jouw lichaam optimaal ondersteunt tijdens de challenge.

Motivatie en ondersteuning

Tijdens de 50 days of summer shape up challenge sta je er niet alleen voor. 
Je wordt onderdeel van een community vol enthousiaste mensen die dezelfde doelen nastreven. Samen motiveren jullie elkaar om door te zetten en het maximale uit de challenge te halen.

Resultaten en beloning

Aan het einde van de 50 days of summer shape up challenge zul je versteld staan van de resultaten die je hebt behaald. Niet alleen ben je fitter en sterker geworden, maar je voelt je ook zelfverzekerder in je eigen lichaam. 
En als beloning kun je rekenen op een fit en gezond begin van de zomer!
Doe mee met de 50 days of summer shape up challenge en geef jezelf de beste start voor het zomerseizoen. Meld je nu aan en bereik samen je doel!


Actie geldig van 1 tot 31 mei 2024 30 juni 2024. Niet cumuleerbaar met andere acties.

“Meld je nu aan en bereik samen je doel!”