Beweging4
ann_bea_DSC_1592.jpg
Beweging3

HUPHUP het slimme fitness centrum

Met zo weinig mogelijk moeite, een maximaal resultaat? Dat moet je bij HUPHUP zijn. Afslanken, gezond worden, spieren opbouwen, je weerstand een boost geven? HUPHUP combineert technologie en persoonlijke aandacht tot een uniek en betaalbaar product. Wij zijn geen fitness, wij zijn een Milon club. Nu met een unieke resultaat garantie!

➡️ Vraag vandaag je gratis proefweek aan.

ontdek de leukste
zet-je-in-beweging club

de voordelen

2 x per week 35 minuutjes van je tijd, meer vragen we niet. Geen ingewikkeld gedoe. Vanaf de eerste Milon sessie ga je voelen: dit kan ik volhouden, dit gaat werken.
Hier moet ik niet bij nadenken, gewoon doen, en verrassing, ik vind het nog leuk ook!

HUPHUP clubs zijn kleine, gezellige clubs waar een leuke positieve sfeer heerst. Onze coaches zijn warme en vriendelijke mensen die oprecht willen dat jij gezonder en fitter gaat worden. Zij willen ook dat jij milonnen bij HupHup leuk gaat vinden.

Bij HUPHUP maken we na elke training steeds een nieuwe afspraak, gewoon om te zorgen dat je niet in de verleiding komt om uit te stellen. Iedereen heeft wel eens wat extra motivatie nodig om te doen wat goed voor je is. Bij ons krijgt iedereen een personal trainer, maar dan betaalbaar!

Daag jezelf uit om minstens 20 keer te sporten op 3 maanden tijd. Zo bouw je een gezonde routine op, en ervaar je wat regelmatig sporten voor je kan doen. Ben je na drie maanden niet tevreden van je resultaat? Je vindt sporten op de Milon niet leuk? Het is niet gezellig bij HUPHUP? Wat ook de reden is, als jij niet tevreden bent bij HUPHUP kan je gewoon stoppen na de eerste drie maanden. 

Hup naar een gezonder en gelukkiger leven!

Probeer het 1 week gratis

Gratis proefweek

Ontdek
de HuPHUp community

HUPHUP zet mensen in beweging. Ontdek hier de verhalen van enkele HUPHUP'ers die dankzij onze methodiek opnieuw genieten van het leven.

Ontdek onze community
Karl - rugpatient

Karl - rugpatient

Rug steviger maken op voorschrift van de dokter.

Wat is jouw persoonlijk doel?

Ontdek alle doelen

Slanker en fitter in je vel

Tot 15x meer vetverbranding dan bij een normale fitnesstraining! Gratis voedingscoaching. 

Snel én eenvoudig gewicht verliezen

HUPHUP, de rugspecialist

De combinatie Milon cirkel  en Five concept is bewezen effectief. Zowel bij acute als chronische rugklachten. Onze coaches krijgen speciale opleidingen om mensen met rugklachten optimaal te begeleiden. 

Rugklachten aanpakken

Je leeft niet om te sporten, je sport om te leven!

Goed in je vel zitten, is belangrijk. Dat weten we bij HUPHUP maar al te goed. HUPHUP helpt je dan ook om dit doel te bereiken. Het is leuk dat je voelt dat je op korte tijd en zonder al te veel moeite snel een mooi resultaat haalt.

Geniet van het leven

Sterker en fitter worden. Snel veilig en effectief voor iedereen van 16 tot 95 jaar

HUPHUP maakt sterker en fitter worden gemakkelijker dan wie dan ook. Met slimme toestellen die tot 15x meer resultaat geven omdat je nu wel efficiënt bezig bent. 

Word sterker en fitter