ann_bea_DSC_1592.jpg
Beweging2
Beweging4
Beweging3

HUPHUP hoopt om snel weer open te mogen!

Een goede conditie en een gezond gewicht hebben is zeer belangrijk gebleken in deze Corona tijden. Er is veel gewandeld en gefietst, maar dit kan voor veel mensen toch niet voorkomen dat er Corona kilo's bijkomen. HUPHUP is dé oplossing om snel en effectief aan je conditie en gewicht te werken. Minder moeite, maar meer resultaat!

Kennis maken met HUPHUP zodra het weer toegelaten is? Vraag vandaag al je gratis proefweek aan.

ontdek de leukste
zet-je-in-beweging club

de voordelen

2 x per week 35 minuutjes van je tijd, meer vragen we niet. Geen ingewikkeld gedoe. Vanaf de eerste Milon sessie ga je voelen: dit kan ik volhouden, dit gaat werken.
Hier moet ik niet bij nadenken, gewoon doen, en verrassing, ik vind het nog leuk ook!

HUPHUP clubs zijn kleine, gezellige clubs waar een leuke positieve sfeer heerst. Onze coaches zijn warme en vriendelijke mensen die oprecht willen dat jij gezonder en fitter gaat worden. Zij willen ook dat jij milonnen bij HupHup leuk gaat vinden.

Bij HUPHUP maken we na elke training steeds een nieuwe afspraak, gewoon om te zorgen dat je niet in de verleiding komt om uit te stellen. Iedereen heeft wel eens wat extra motivatie nodig om te doen wat goed voor je is. Bij ons krijgt iedereen een personal trainer, maar dan betaalbaar!

Met onze FLEX-formule kan je maandelijks stoppen. Je zit dus niet vast voor 6 maand of langer. Handig voor als je er eens een paar maand tussenuit bent, of je hebt er even echt geen zin meer in.

Hup naar een gezonder en gelukkiger leven!

Probeer het 7 dagen gratis

Gratis proefweek

Wat is jouw persoonlijk doel?

Ontdek alle doelen

Slanker en fitter in je vel

Tot 15x meer vetverbranding dan bij een normale fitnesstraining! Gratis voedingscoaching. 

Snel én eenvoudig gewicht verliezen

HUPHUP, de rugspecialist

De combinatie Milon cirkel  en Five concept is bewezen effectief. Zowel bij acute als chronische rugklachten. Onze coaches krijgen speciale opleidingen om mensen met rugklachten optimaal te begeleiden. 

Rugklachten aanpakken

Je leeft niet om te sporten, je sport om te leven!

Goed in je vel zitten, is belangrijk. Dat weten we bij HUPHUP maar al te goed. HUPHUP helpt je dan ook om dit doel te bereiken. Het is leuk dat je voelt dat je op korte tijd en zonder al te veel moeite snel een mooi resultaat haalt.

Geniet van het leven

Sterker en fitter worden. Snel veilig en effectief voor iedereen van 16 tot 95 jaar

HUPHUP maakt sterker en fitter worden gemakkelijker dan wie dan ook. Met slimme toestellen die tot 15x meer resultaat geven omdat je nu wel efficiënt bezig bent. 

Wordt sterker en fitter