Beweging2
Beweging4
Beweging3

HUPHUP zet mensen in beweging

De eerste stap naar een gezonder leven is voor velen de moeilijkste. Maar zodra je gestart bent, ga je vooruit. HUPHUP helpt je die eerste stap te zetten. Want die eerste stap, zet alles in beweging.

Zet je eerste stap met HUPHUP

ontdek de leukste
zet-je-in-beweging club

de voordelen

Training is een wondermiddel, sterke spieren en een sterk hart helpen je gemakkelijker de trap op, helpen je de marathon te lopen, helpen je af te slanken, maar helpen je ook bij tal van ziekten en aandoeningen.

Jouw coach beschouwt het als zijn voornaamste taak dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze club, en met plezier je training volbrengt. HUPHUP clubs zijn kleine, gezellige clubs waar een leuke positieve sfeer heerst.

Bij HUPHUP maken we na elke training steeds een nieuwe afspraak, waar je coach je ook aan zal houden. Kom je niet opdagen, dan belt hij je gelijk op. Wij willen dat jij je doelen bereikt. 

Training is een wondermedicijn. Medicijnen horen terugbetaald te worden, maar helaas ... Dankzij het HUPHUP voordeelplatform zal je op jaarbasis echter meer besparen op je gezinsbudget dan wat je aan HUPHUP betaalt.

Wij willen onze klanten aan ons binden doordat ze tevreden en gelukkig zijn in onze clubs. Daarom zijn na een opstartfase van drie maanden onze contracten maandelijks opzegbaar. 

Hup naar een gezonder en gelukkiger leven!

Probeer het 7 dagen gratis

Gratis proefweek

Wat is jouw persoonlijk doel?

Ontdek alle doelen

Meer beweging in je leven

Meer bewegen en minder zitten is belangrijk, dat weten we. HUPHUP helpt je je doel te bereiken met een minimale inspanning.

Meer bewegen

Zonder pijn door het leven

De wetenschap is er ondertussen van overtuigd: sporten is het beste medicijn om je pijn & klachten te bestrijden!

Pak je klachten aan

Slanker en fitter in je vel

Je verbrandt energie terwijl je sport. Als je op de juiste manier sport, ga je ook spieren opbouwen. HUPHUP!

Fitter worden

Sterker worden op je eigen tempo

HUPHUP maakt spieren opbouwen gemakkelijker dan wie dan ook. Met slimme toestellen, zodat je niets fout kan doen.

Wordt sterker