Droom jij van een eigen zaak in de fitness sector? 

Waarom niet een eigen HUPHUP club? 

  • Laag eigen risico
  • Ondersteuning bij funding van eigen kapitaal
  • Ontzorgen van administratie, backoffice, marketing
  • De kracht van een groep
  • Deelname aan opleidingen
  • Toch de vrijheid om eigen accenten te leggen
  • Je kan je 100 % toeleggen op de interactie met de klant. HUPHUP ontzorgt je van alle randzaken. 

Wie is HUPHUP?

HUPHUP is geen gewoon fitness centrum. Een HUPHUP club is een zogenaamde Milon only club. HUPHUP werkt met de Milon cirkel en met het Five Mobility circuit. Mensen die naar HUPHUP komen zijn meestal niet de typische fitnessklant. Onze klanten komen sporten om zich gezonder en fitter te voelen, of om wat kilo's te verliezen. Bij huphup gaan we zowel aandacht besteden aan hun lenigheid, beweeglijkheid, als aan hun kracht en conditie. 

Bij HUPHUP geven we veel aandacht naar interne opleidingen. Anders dan bij veel andere clubs is niet sales het belangrijkste aspect in onze opleidingen,  maar wel hoe jij je klanten optimaal kan coachen. 

 

Jezelf blijven ontwikkelen

Jij bent een echte 'mensen mens'. Jij kan mensen inspireren en motiveren. Dat kan HUPHUP niet voor jou doen. Wel kunnen wij je ontzorgen van alle bijkomende zaken waar je als stand alone ondernemer nachten van wakker kunt liggen. Dit gaat van het maken van een financieel plan, een lening aanvragen, onderhandelen met de huisbaas en leveranciers, inrichten van je club, .... Het blijft jouw zaak, jij hakt de knopen door, maar wij adviseren en faciliteren. 

Wij stellen de marketingcampagnes op, wij voeren de incasso en betalingsopvolging uit, wij doen het saaie werk. Jij zorgt dat je de perfecte gastheer bent voor je klanten zodat zij met plezier tijd vrij maken om te komen sporten. 

HUPHUP zal je begeleiden in elke stap van het proces. Droom je van een tweede of een derde club? Wil je bepaalde zaken zelf gaan uitvoeren, of wil je binnen de groep bepaalde functies invullen? Ook dat kan onder HUPHUP. Je kan op elk moment bepalen dat je klaar bent voor de volgende stap. 

Je eigen baas bij HUPHUP?

Waar wacht je dan nog op! Laat hier weten dat je interesse hebt, en wie weet heb jij binnenkort je eigen HUPHUP club. 

Sleep of klik om bestanden toe te voegen
Sleep of klik om bestanden toe te voegen