Nieuw bij HUPHUP! EMS training in de club én thuis!

EMS training bij HUPHUP

EMS (Electro Muscle Stimulation) is een manier om je spieren sterker te maken die al heel veel jaren bestaat. Deze techniek komt oorspronkelijk uit de revalidatie, maar heeft ook zijn weg gevonden naar mensen die op een heel snelle en efficiënte manier fitter, sterker of slanker willen worden.

HUPHUP bied je een uniek EMS concept aan, waarmee je zowel bij ons in de club, als thuis met EMS kan trainen. Zonder duur abonnement, zonder verplichtingen. Je koopt je eigen Personal Edition en je kan jarenlang genieten van een uiterst efficiënte manier van trainen.  

 

Voordelen van EMS training met EasyMotionSkin

Onze Milon training maakt sporten al veel eenvoudiger, leuker, veiliger en efficiënter. Het unieke EasyMotionSkin EMS systeem maakt het mogelijk om elke mogelijke sport of activiteit te combineren met EMS training, ook de Milon cirkel. 

Train met het Easy Motion Skin pak op de Milon cirkel, thuis, tijdens het wandelen met de hond, op het werk, ... en je krijgt in 20 minuten tijd 18.000 extra spiercontracties over je hele lichaam. Zonder pijn, zonder moeite, gewoon extra.

  • Tot 93% van je spieren worden gelijktijdig geactiveerd.
  • Geen belasting op je gewrichten
  • Iedereen zijn eigen pak
  • Volledige vrijheid. Je stuurt alles aan via je eigen smartphone
  • Deskundige begeleiding van onze Milon Coaches
  • Motiverend systeem. Verzamel punten, thuis en in de club. 
  • Eénmalige aankoop voor jarenlang plezier. 

Voordelen van EMS training met Milon training

Er zijn al veel EMS studio's, maar daar train je meestal met een personal trainer die je allerlei ingewikkelde bewegingen laat maken. Hierdoor betaal je ook een hoog bedrag in deze clubs. Je bent al gauw €40 of €50 per sessie kwijt, terwijl lidmaatschapsprijzen variëren van €120 per maand voor 1 keer per week trainen tot €180 per maand voor twee keer per week trainen. EMS training is erg efficiënt, maar 1 of 2 keer per week EMS training is onvoldoende voor een optimaal resultaat. 

Met onze unieke EMS pakken van EasyMotionSkin kun je zelfs je spieren activeren terwijl je op de bank tv kijkt, fietst, of wandelt met de hond. Een EMS pak traint alle spieren tegelijk, of je nu beweegt of niet. Toch is een combinatie met 2 keer per week een echte training niet alleen nodig om je pezen en botten te versterken, maar ook om de spiercoördinatie te behouden. 

Ons advies: 2 keer per week een EMS training op de Milon cirkel, aangevuld met 1 of 2 extra EMS trainingen thuis voor extra vetverbranding, spierontspanning of uithoudingsvermogen. De enige inspanning die je thuis moet doen is het pak aantrekken. Je combineert een beweging die je anders ook zou doen met de EMS training. Je neemt je eigen micro-gym mee naar huis. Je kunt je EMS pak ook zonder problemen meenemen op vakantie.

Trainen met je EasyMotionSkin op de Milon cirkel voelt aan als de beste training die je ooit hebt gehad! Geen gedoe met rare oefeningen, gewoon lekker trainen. Je Milon training voelt gewoon lekker en super intensief zonder pijn en zonder veel moeite. 

 

EMS training als therapie

Wetenschappelijk onderzoek EMS training

Onderzoekers hebben uitgebreid onderzocht wat er precies gebeurt in je lichaam wanneer je EMS-training doet en hoe het zich onderscheidt van traditionele krachttraining. En wat blijkt? EMS-training werkt echt! Het is een effectieve methode om je spieren sterker te maken en meer spiermassa op te bouwen. Maar waar EMS-training vooral in uitblinkt, is het bieden van voordelen voor mensen met blessures of beperkingen. Het kan hen helpen om op een veilige en gecontroleerde manier hun spieren te trainen en te versterken, zelfs als ze bepaalde fysieke beperkingen hebben. 

 

Je koopt bij ons je eigen EMS pak. Wij leren je ermee werken in de club. We laten je zien hoe je ook thuis je eigen trainingen kan doen via een app op je tablet of smart tv. Thuis heb je de keuze: je volgt je eigen ritme, je eigen programma, of je traint samen met een trainer in de app. 

Al dit moois zonder contract, zonder extra lidmaatschap, zonder licentiekosten of wat dan ook. Je koopt je eigen EMS systeem voor de introductieprijs van 2995 incl. BTW en je ontvangt een eigen pak, een power box, en een app. Wil je dat ook je partner mee kan genieten van je aankoop, dan kan je een extra pak kopen voor een kleine meerprijs. 

“EMS training is niet enkel sterker worden, het is ook fitter en gezonder worden, afslanken en figuurverbetering”

EMS Training, Het kan dienen als een krachtig geneesmiddel voor verschillende aandoeningen en ziektes, zoals hart- en vaatziekten, osteoporose, diabetes type 2 en artrose.