Sporten bij HUPHUP is leuk én geeft meer resultaat

Slim sporten op Milon geeft tot 15x meer resultaat dan gewoon maar wat bewegen in een gewone fitness. Onze exclusieve Milon cirkel helpt wekelijks 2 miljoen mensen in heel Europa sneller, efficiënter, veiliger maar ook leuker te laten sporten. In een gewone fitness zijn de meeste mensen maar wat aan het Fitniksen. Ze hebben wel een paar keer wat uitleg gekregen van een trainer maar ze zijn toch meestal aan hun lot overgelaten. 

Sporten op de Milon is leuk! Je gaat naar je toestel en je toestel stelt zich zelf in, speciaal op je lichaam en conditie aangepast. Zo win je elke training 15' tijd. Je hoeft ook nooit te wachten. Als jij klaar bent met je toestel, komt het volgende toestel gelijk vrij. Jouw coach is altijd aanspreekbaar in het midden van de cirkel, en krijgt van onze slimme toestellen een signaal als je klaar bent om wat harder te trainen, of wanneer het wat moeilijk is voor je. Jouw trainer kan je altijd laten zien wat je al bereikt hebt. Je kan echter ook thuis showen met je resultaten via onze app. Na het sporten nog even aan de koffie, gezellig nog wat kletsen, of gelijk naar het werk of naar huis, de keuze is aan jou! 

Ook al heb je lichamelijke klachten, pijn of een beperkende ziekte, slim sporten op de Milon cirkel is voor iedereen bereikbaar, jong en oud. 

Op deze manier trainen beschouwen veel artsen en wetenschappers als hét medicijn dat de gevolgen van ouder worden het best kan tegengaan. Meer bewegen is gezond, maar niet voldoende om weer sterker te worden. Daarvoor moet je aan een voldoende hoge intensiteit sporten en heel regelmatig de weerstanden verhogen. Met de slimme Milon cirkel gaat dit veilig en zonder moeite. 

Klik hier en ontdek wie onze klanten zijn

Milon Cirkel

Meer afvallen, meer energie en meer kracht?
En dat op 35 minuutjes?
Maak nu kennis met de Milon Cirkel en lees er alles over.

Lees meer
Five

De Milon Cirkel gecombineerd met oefeningen die je beweeglijker maken. Is zitten het nieuwe roken?
Wij hebben in ieder geval het tegengif voor het vele zitten! Dat is FIVE.

Lees meer
dsc-9788-1.jpg
Isabelle
dsc-1625.jpg

de voordelen

Onze klanten blijven uit enthousiasme, niet door een lidmaatschap waar ze niet onderuit kunnen.
Stoppen bij HUPHUP om een nieuwe uitdaging aan te gaan vinden wij dik oké.

Weer dikke vrienden worden met je luie zetel? Dat raden wij sterk af natuurlijk, maar bij ons kan je stoppen wanneer jij dat wil.

Als iemand je motiveert en bijstuurt in een toffe, aangename sfeer zal je sneller resultaten behalen.  Als je weet dat je coach je verwacht, zal je meer gemotiveerd zijn om te gaan trainen. 

Onze coaches kunnen jou alle nodige aandacht geven dankzij de slimme technologie van de Milon toestellen. Door zich op jou te focussen, zullen zij je helpen om vol te houden en je doel te bereiken.

Bij HUPHUP maken we na elke training steeds een nieuwe afspraak, gewoon om te zorgen dat je niet in de verleiding komt om uit te stellen. Iedereen heeft wel eens wat extra motivatie nodig om te doen wat goed voor je is.

Bij ons krijgt iedereen een personal trainer, maar dan betaalbaar!

Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Naast het kort opvolgen van de meest recente studies, voeren we zelf permanent wetenschappelijk onderzoek naar oefenmethodes en trainingsprogramma ’s die mensen kunnen helpen om te starten met regelmatig sporten en gezond bewegen. 

Hup naar een gezonder en gelukkiger leven!

Probeer het 7 dagen gratis

Gratis proefweek
Wetenschappelijk bewezen

Hoeveel kost het?

HUPHUP is personal training voor een betaalbare prijs. Wij laten jou, je vrienden, kennissen, partner, (groot)ouders, ja echt iedereen die je graag wil meebrengen, vrijblijvend een weekje gratis trainen.

Voel je je thuis, past dit bij jou, is het haalbaar en misschien zelfs leuk?
Dan kan je starten met een maandelijks opzegbaar Flex Abonnement. Start en stop wanneer jij dat wil! 

Ben je helemaal overtuigd “Dit is wat ik nodig heb!  Ik kan en wil dit volhouden?” Kies dan voor een voordeliger Resultaat Abonnement.

Ontdek onze prijzen