Sporten bij HUPHUP is leuk én geeft meer resultaat

Slim sporten op Milon geeft tot 15x meer resultaat dan gewoon maar wat bewegen. Onze exclusieve Milon cirkel helpt wekelijks 2 miljoen mensen in heel Europa sneller, efficiënter, veiliger maar ook leuker te laten sporten. In een gewone fitness zijn de meeste mensen maar wat aan het Fitniksen. Ze hebben wel een paar keer wat uitleg gekregen van een trainer maar ze zijn toch meestal aan hun lot overgelaten. 

Ook al heb je lichamelijke klachten, pijn of een beperkende ziekte, slim sporten op de Milon cirkel is voor iedereen bereikbaar. 

Op deze manier trainen beschouwen veel artsen en wetenschappers als hét medicijn dat de gevolgen van ouder worden het best kan tegengaan. Meer bewegen is gezond, maar niet voldoende om weer sterker te worden. Daarvoor moet je aan een voldoende hoge intensiteit sporten en heel regelmatig de weerstanden verhogen. Met de slimme Milon cirkel gaat dit veilig en zonder moeite. 

Kom gratis én vrijblijvend het geheim van de Milon cirkel ontdekken!

Milon Cirkel

Meer afvallen, energie en meer kracht?
En dat op 35 minuutjes?
Maak nu kennis met de Milon Cirkel en lees er alles over.

Lees meer
Five

De Milon Cirkel gecombineerd met oefeningen die je beweeglijker maken. Is zitten het nieuwe roken?
Wij hebben in ieder geval het tegengif voor het te vele zitten! Dat is FIVE.

Lees meer
dsc-9788-1.jpg
Isabelle
dsc-1625.jpg

de voordelen

Onze klanten blijven uit enthousiasme, niet door een lidmaatschap waar ze niet onderuit kunnen.
Stoppen bij HUPHUP om een nieuwe uitdaging aan te gaan vinden wij dik oké.

Weer dikke vrienden worden met je luie zetel? Dat raden wij sterk af natuurlijk, maar bij ons kan je stoppen wanneer jij dat wil.

Als iemand je motiveert, bijstuurt en entertaint, zal je sneller resultaten halen. Je komt ook sneller trainen, wanneer je coach op je wacht.

Dankzij de technologie van Milon kunnen onze coaches zich op jou focussen. Jou alle nodige aandacht geven om je goede voornemens vol te houden.

Bij HUPHUP maken we na elke training steeds een nieuwe afspraak, gewoon om te zorgen dat je niet in de verleiding komt om uit te stellen. Iedereen heeft wel eens wat extra motivatie nodig om te doen wat goed voor je is.

Bij ons krijgt iedereen een personal trainer, maar dan betaalbaar!

Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Naast het kort opvolgen van de meest recente studies, voeren we zelf permanent wetenschappelijk onderzoek naar oefenmethodes en trainingsprogramma ’s die mensen kunnen helpen om te starten met regelmatig sporten en gezond bewegen. 

Hup naar een gezonder en gelukkiger leven!

Probeer het 7 dagen gratis

Gratis proefweek
Wetenschappelijk bewezen

Hoeveel kost het?

HUPHUP is personal training voor een betaalbare prijs. Wij laten jou en je vrienden, kennissen, partner, (groot)ouders,... ja echt iedereen die je graag wil meebrengen, vrijblijvend een weekje gratis trainen.

Voel je je thuis, past dit bij jou, is het haalbaar en misschien zelfs leuk?
Dan kan je starten met een maandelijks opzegbaar Flex abonement. Start en stop wanneer jij dat wil! 

Ben je helemaal overtuigd, ... dit is wat ik nodig heb, ik wil en moet dit volhouden, dan kan je kiezen voor een voordeliger Resultaat abonnement. 

Ontdek onze prijzen