Sporten bij HUPHUP is leuker!

Trainen aan een voldoende hoge intensiteit én heel regelmatig de intensiteit precies genoeg aanpassen, is het enige middel om spieren en kracht weer op te bouwen. Dat werkt altijd en voor iedereen, zelfs al ben je 95 jaar.

Ook al heb je lichamelijke klachten, pijn of een beperkende ziekte.

Op deze manier trainen beschouwen veel artsen en wetenschappers als hét medicijn dat de gevolgen van ouder worden het best kan tegengaan. Meer bewegen is gezond, maar niet voldoende om weer sterker te worden. Daarvoor moet je aan een voldoende hoge intensiteit sporten en heel regelmatig de weerstanden verhogen.

HUPHUP maakt dit eenvoudig, veilig én leuk!

Milon Cirkel

Meer afvallen, energie en spiermassa? En dat op 35 minuutjes? Maak dan nu kennis met de Milon Cirkel en lees er alles over.

Lees meer
Five

De Milon Cirkel gecombineerd met voldoende beweeglijkheid voor een optimale levenshouding? Dat is FIVE.

Lees meer
dsc-9788-1.jpg
Isabelle
dsc-1625.jpg

Budgetneutraal sporten

HUPHUP heeft een voordeelplatform in samenwerking met een aantal internationale merken en lokale handelaars. Onze leden kunnen zo tot 2000 euro besparen op hun dagdagelijkse uitgaven. Trainen bij HUPHUP hoeft dus geen meeruitgave voor je te zijn.

Over het platform Naar het platform

de voordelen

HUPHUP heeft een voordeelplatform in samenwerking met een aantal internationale merken en lokale handelaars.

Onze leden kunnen zo tot 2000 euro besparen op hun dagdagelijkse uitgaven. Trainen bij HUPHUP hoeft dus geen meeruitgave voor je te zijn.

Onze klanten blijven uit enthousiasme, niet door een lidmaatschap waar ze niet onderuit kunnen. Stoppen met HUPHUP om een nieuwe uitdaging aan te gaan vinden wij dik oké.

Weer dikke vrienden worden met je luie zetel? Dat raden wij sterk af natuurlijk, maar bij ons kan je stoppen wanneer jij dat wil.

Als iemand je motiveert, bijstuurt en entertaint, zal je sneller resultaten halen. Je komt ook sneller trainen, wanneer je coach op je wacht.

Dankzij de technologie van Milon kunnen onze coaches zich op jou focussen. Jou alle nodige aandacht geven om je goede voornemens vol te houden.

Wij helpen je het vol te houden. Bij HUPHUP maken we na elke training steeds een nieuwe afspraak, waar je coach je ook aan zal houden. Kom je niet opdagen, dan belt hij je gelijk op. Wij willen dat jij je doelen bereikt. 

Zo helpen wij je een routine opbouwen waardoor de kans veel groter is dat jij je nieuwe gezonde levensstijl volhoudt.

Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Naast het kort opvolgen van de meest recente studies, voeren we zelf permanent wetenschappelijk onderzoek naar oefenmethodes en trainingsprogramma’s die mensen kunnen helpen om te starten met regelmatig sporten en gezond bewegen. 

Hup naar een gezonder en gelukkiger leven!

Probeer het 7 dagen gratis

Gratis proefweek
Wetenschappelijk bewezen

Hoeveel kost het?

HUPHUP is personal training voor een betaalbare prijs. Wij laten jou en je vrienden, kennissen, partner, (groot)ouders,... ja echt iedereen die je graag wil meebrengen, vrijblijvend een weekje gratis komen trainen.

Voel je je thuis, past dit bij jou, is het haalbaar en misschien zelfs leuk? Dan kan je starten met het 3 maanden startproject

Ontdek onze prijzen