Sporten bij HUPHUP is leuker!

Trainen aan een voldoende hoge intensiteit én heel regelmatig de intensiteit precies genoeg aanpassen, is het enige middel om spieren en kracht weer op te bouwen. Dat werkt altijd en voor iedereen, zelfs al ben je 95 jaar.

Ook al heb je lichamelijke klachten, pijn of een beperkende ziekte.

Op deze manier trainen beschouwen veel artsen en wetenschappers als hét medicijn dat de gevolgen van ouder worden het best kan tegengaan. Meer bewegen is gezond, maar niet voldoende om weer sterker te worden. Daarvoor moet je aan een voldoende hoge intensiteit sporten en heel regelmatig de weerstanden verhogen.

HUPHUP maakt dit eenvoudig, veilig én leuk!

Milon Cirkel

Meer afvallen, energie en spiermassa? En dat op 35 minuutjes? Maak dan nú kennis met de Milon Cirkel.

FIVE

De Milon Cirkel gecombineerd met voldoende beweeglijkheid voor een optimale levenshouding? Dat is FIVE.

Sporten & geld besparen

HUPHUP heeft een voordeelplatform in samenwerking met een aantal internationale merken en lokale handelaars. Onze leden kunnen zo tot 2000 euro besparen op hun dagdagelijkse uitgaven. Trainen bij HUPHUP hoeft dus geen meeruitgave voor je te zijn.

Over het platform

Bewezen resultaat!

Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Naast het kort opvolgen van de meest recente studies, voeren we zelf permanent wetenschappelijk onderzoek naar oefenmethodes en trainingsprogramma’s die mensen kunnen helpen om te starten met regelmatig sporten en gezond bewegen. 

Persoonlijke begeleiding
voor iedereen

Als iemand je motiveert, bijstuurt en entertaint, zal je sneller resultaten halen. Je komt ook sneller trainen, wanneer je coach op je wacht.

Dankzij de technologie van Milon kunnen onze coaches zich op jou focussen. Jou alle nodige aandacht geven om je goede voornemens vol te houden.

Trainen op afspraak

Wij helpen je het vol te houden. Bij HUPHUP maken we na elke training steeds een nieuwe afspraak, waar je coach je ook aan zal houden. Kom je niet opdagen, dan belt hij je gelijk op. Wij willen dat jij je doelen bereikt. 

Zo helpen wij je een routine opbouwen waardoor de kans veel groter is dat jij je nieuwe gezonde levensstijl volhoudt.

“In het begin vond ik het niet leuk... ondertussen kom ik 3x per week. Als ik niet kan komen voel ik me zelfs onrustig”

Isabelle, 1/2 van één van de tofste HUPHUP-koppels

Hoeveel kost mij dat?

HUPHUP is personal training voor een betaalbare prijs. Onze manier van trainen heeft zoveel voordelen voor je gezondheid dat wij van mening zijn dat de overheid dit zou moeten terugbetalen.

Je start altijd met een gratis proefweek om onze manier van trainen.

Over onze prijzen

Start & stop
wanneer je wil!

Onze klanten blijven uit enthousiasme, niet door een lidmaatschap waar ze niet onderuit kunnen. Stoppen met HUPHUP om een nieuwe uitdaging aan te gaan vinden wij dik oké.

Weer dikke vrienden worden met je luie zetel? Dat raden wij sterk af natuurlijk, maar bij ons kan je stoppen wanneer jij dat wil.