Wat is onze eerste stap?

De eerste stap naar een gezonder leven is voor velen de moeilijkste. Maar zodra je gestart bent, ga je vooruit. HUPHUP helpt je die eerste stap te zetten. Want die eerste stap, zet alles in beweging.

Die eerste stap is voor sommigen klein maar bijzonder moeilijk. Daarom zet je die eerste stap bij ons, want HUPHUP maakt die kleine eerste stap reuze makkelijk voor iedereen.

Voor een geblesseerde loper zijn we de eerste stap naar een marathon, voor een oma de eerste stap naar een actiever leven met haar kleinkinderen. En voor een aanstaande bruid de eerste stap naar een stralende huwelijksdag. Door beter te bewegen, geraak je van die rugpijn of van die kilootjes te veel af. Zo sta je weer vol energie in het leven.

Sport een week gratis

Tijd om (opnieuw) meer te bewegen! Kom 1 week gratis kennismaken met een HUPHUP club bij jou in de buurt. Twijfel niet langer, dit is jouw moment!

Start je gratis proefweek
Ontdek hoe het werkt

Een work-out duurt slechts 35 minuten én dat op slimme toestellen, dat is HUPHUP. Lees meer over onze werking en de Milon Cirkel.

Lees meer over HUPHUP
Home Video1
Milon Cirkel 2
Five CTA
Five 1
Budgetneutraal 1
Hoe het werkt1
ann-bea-dsc-1592.jpg

Hoe ziet je eerste dag er uit?

We leren je graag kennen en doorlopen samen een korte vragenlijst.

Daarna maken we een scan van je lichaam, deze scan gebruikt enkel licht en is totaal ongevaarlijk!

Onze toestellen ontvangen deze informatie en stellen zich automatisch in op jouw maten. Verder bewegen als jij mag is vanaf nu onmogelijk.
Je kan dus nooit nog iets verkeerd doen.

Start je gratis proefweek
dsc-9788-1.jpg

Klaar om te sporten

We gaan nu samen een rondje trainen. Onze slimme toestellen zorgen er automatisch voor dat je hard genoeg traint om resultaat te halen en toch kost het je tot de helft minder moeite als op normale toestellen!

Na 35 minuutjes zit je eerste training er al op! Minimum inspanning met maximum resultaat.

We sluiten af met een gratis kopje koffie, thee of glaasje water. Wij stimuleren graag onze HUPHUP-ers om na het sporten nog even gezellig te blijven zitten en met elkaar kennis maken.

Lees meer over onze toestellen
Milon Cirkel 2

Klaar voor de 2de training

Je coach laat je zien hoe je de volgende afspraak kan boeken. Wij motiveren onze HUPHUP-ers om 2x per week op afspraak te komen om 35 minuutjes samen te sporten.

Laat ons gewoon weten wanneer je terugkomt. Kan je toch niet komen? Verwittig ons dan even, want onze coaches zullen je contacteren telkens je een afspraak mist. Zo helpen wij je een routine op te bouwen waardoor jij je nieuwe gezonde levensstijl langdurig zal volhouden.

Start je gratis proefweek