De belangrijkste taak die wij onze trainers geven is ervoor te zorgen dat onze klanten zich zo snel mogelijk thuis voelen in onze clubs.  In de eerste plaats moeten onze klanten zich goed voelen, zich thuis voelen en dan werken we samen aan hun doelen.

Trainen moet
voor iedereen zijn

Wij willen er ook zijn voor mensen die met geen haar op hun hoofd eraan denken om een traditionele gym binnen te stappen. 

  • Je denkt dat je “te oud” bent of dat trainen niet kan omwille van je slechte rug, knieën of gewrichten? Wij veranderen je leven! Wij maken je 10 jaar jonger in 3 tot 6 maanden tijd! 
  • Je hebt nog nooit gesport of je ziet jezelf niet sporten tussen al die strakke lijven in die drukke gym vol met toestellen en spiegels? Bij HUPHUP kom je in een leuke en aangename omgeving terecht! 
  • Je zoekt gewoon een oplossing om met weinig inspanning snel resultaat te halen? Bij HUPHUP en Milon train je tot 15x effectiever als in een gewone fitness! 2x per week 35 minuten, meer tijd vragen we niet van je! 

Trainen moet leuker zijn

Uiteraard is iedereen welkom bij HUPHUP, ook jonge fitte mensen voor wie het belangrijk is om gezond te blijven. HUPHUP is geen gewoon fitnesscentrum, maar we zijn ook geen ziekenhuis. 

Bij ons is het een toffe gezellige bende, met gelijkgestemde mensen, waar iedereen met iedereen praat en plezier maakt. 

HUPHUP zet je in beweging!

Een gezondheidsclub waar jij jezelf volledig kan thuisvoelen en zo je doelen kan behalen? Kom dan 1 week gratis kennismaken met een HUPHUP club in jouw buurt!

Start je gratis proefweek

Hoe HUPHUP tot leven kwam

Het fundament van HUPHUP werd gelegd toen kinesist Raf Swerts op zoek ging naar een manier om zijn patiënten -naast de kinebehandeling- nog beter te kunnen helpen. Bewegen en trainen als medicijn was toen al zijn boodschap.

Nadat hij in 1995 startte met de eerste club “Fitness & Health” kwam hij op een beurs in contact met de “Milon”. Onmiddellijk zag hij wat een impact deze manier van trainen kon betekenen voor zijn patiënten, geen typische fitnessers. In 2002 werd de eerste Milon in gebruik genomen en de vestiging kreeg een nieuwe naam “EasyFit”, want Milon maakt fitness zoveel makkelijker. Het begin van een waar succesverhaal.

In 2019 droegen 33 vestigingen in Vlaanderen de naam EasyFit premium.

De sprong naar de toekomst!

Na 17 jaar werd afscheid genomen van de naam EasyFit. Het zei niet meer genoeg wat wij doen en waar wij voor staan. Onze trouwe klanten, die zich bij ons thuis voelen, zijn geen typische fitnessleden. De nieuwe kandidaat-klanten die zich bij ons aanmelden waren dat vaak wel. Sollicitanten waren vaak de typische fitnessbegeleider… er moest een duidelijk statement gemaakt worden waar wij voor staan.

Met de nieuwe naam HUPHUP doen we dat. Wij combineren de technologie van Milon met ons eigen HUPHUP concept.