Onze belangrijkste rol is iedereen aandacht geven en ervoor te zorgen dat elke training zo leuk mogelijk wordt. In de eerste plaats moeten onze klanten zich goed voelen, zich thuis voelen en dan werken we samen aan hun doelen.

Trainen moet
voor iedereen zijn

Wij willen er zijn voor mensen die met geen haar op hun hoofd eraan denken om een traditionele gym binnen te stappen. Iedereen die nergens terecht lijkt te kunnen en die wilt trainen om beter te leven. Mensen die denken dat ze “te oud” zijn of dat trainen niet kan omwille van hun slechte rug, knieën,…

Dat zijn degene die wij willen en kunnen helpen om hun leven drastisch te veranderen.

Trainen moet leuker zijn

Uiteraard is iedereen welkom bij HUPHUP, ook jonge fitte mensen voor wie het belangrijk is om gezond te blijven. HUPHUP positioneert zich tussen de fitnesscentra en de revalidatiesector in.

Bij ons is het een toffe gezellige bende, met gelijkgestemde mensen, waar iedereen met iedereen praat en plezier maakt. 

HUPHUP zet je in beweging!

Een gezondheidsclub waar jij jezelf volledig kan thuisvoelen en zo je doelen kan behalen? Kom dan 1 week gratis kennismaken met een HUPHUP club in jouw buurt!

Start je gratis proefweek

Hoe HUPHUP tot leven kwam

Het fundament van HUPHUP werd gelegd toen kinesist Raf Swerts op zoek ging naar een manier om zijn patiënten -naast de kinebehandeling- nog beter te kunnen helpen. Bewegen en trainen als medicijn was toen al zijn boodschap.

Nadat hij in 1995 startte met de eerste club “Fitness & Health” kwam hij op een beurs in contact met de “Milon”. Onmiddellijk zag hij wat een impact deze manier van trainen kon betekenen voor zijn patiënten, geen typische fitnessers. In 2002 werd de eerste Milon in gebruik genomen en de vestiging kreeg een nieuwe naam “EasyFit”, want Milon maakt fitness zoveel makkelijker. Het begin van een waar succesverhaal.

In 2004 kwam Kenny Mostaert aan boord met een vestiging in Hamme. Ook deze club werd een succes, en de volgende vestigingen lieten niet lang op zich wachten. In 2019 droegen 33 vestigingen in Vlaanderen de naam EasyFit premium.

De sprong naar de toekomst!

Na 17 jaar werd afscheid genomen van de naam EasyFit. Het zei niet meer genoeg wat wij doen en waar wij voor staan. Onze trouwe klanten, die zich bij ons thuis voelen, zijn geen typische fitnessleden. De nieuwe kandidaat-klanten die zich bij ons aanmelden waren dat meestal wel. Sollicitanten waren vaak de typische fitnessbegeleider… er moest een duidelijk statement gemaakt worden waar wij voor staan.

Met de nieuwe naam HUPHUP doen we dat. Wij combineren de technologie van Milon met ons eigen HUPHUP concept.