Je gaat nu volop met je gezondheid aan de slag. Dat is prioriteit nummer 1 voor jou en voor onze HUPHUP-coaches. Ze helpen je met veel plezier op weg. Een goede samenwerking vraagt om duidelijke afspraken. Hieronder lees je alvast het antwoord op de meest voorkomende vragen.

Starten met HUPHUP

Starten met HUPHUP doe je door een gratis proefweek aan te vragen. Zo kan je HUPHUP helemaal gratis en vrijblijvend leren kennen in de club van jouw keuze. Tijdens deze proefweek laten de coaches je kennismaken met de Milon Cirkel & Five. Bevalt het je? Dan ga je van start met het starttraject van 3 maanden.

Proficiat, je hebt je starttraject achter de rug! Je gaat nu over naar een maandelijks bijdrage. Deze verschilt van club tot club tussen de 89,90 en 99,90 euro per maand, de betaling hiervan gebeurt volledig automatisch. De domiciliërings­opdracht wordt op de 1ste werkdag van de maand naar je bank gestuurd.

Je eerste traject eindigt meestal niet op de laatste dag van de maand. De eerste maand betaal je dus vaak een kleiner bedrag, dit is in verhouding met de resterende dagen van de maand. Dit bedrag wordt geïnd voordat je eerste periode helemaal is afgelopen. De volgende maand betaal je pas je eerste volledige maand­bedrag.

Voor de eerste 3 maanden betaal je € 399 in je club. Je eerste training is tevens je start­datum. Af en toe zal HUPHUP een specifiek traject opzetten voor een bepaalde doelgroep, de duur kan hier langer of korter zijn met een aan­ge­paste prijs. Dit zijn steeds tijdelijke acties. 

Wil je niet dat je overeenkomst verlengd wordt na de eerste periode? Laat ons dit weten voor de 21ste van de laatste maand van je starttraject en alles stopt automatisch.

Welkom terug! Wij vinden het echt heel fijn dat je opnieuw voor ons kiest!

 Was je al eerder klant bij ons? 

Dan kan je, binnen de 5 jaar na je stop­zetting, op­nieuw starten bij ons, aan het maand­bedrag van jouw club dat op dat moment van toepassing is.  De 3 maanden opstart­fase van € 399 moet je niet meer betalen. Breng je overeen­komst terug in orde bij jouw HUPHUP coach, maak een nieuwe afspraak en je kan weer aan de slag. HUPHUP!

Stoppen met HUPHUP

Ja hoor! Indien je tijdelijk niet kan komen sporten (ziekte, blessure, vakantie,…), kan jouw gezondheids­overeenkomst voor minimum 1 maand onderbroken worden. Geef het door aan je coach. Voor de periode die je niet komt, betaal je geen bijdrage.

Onderbreken kan je enkel op het moment zelf (bv. ziekte, blessure,…) of in de toe­komst (bv. vakantie,…). Niet voor een periode die voorbij is! Neem tijdig contact op met je HUPHUP-coach en hij of zij brengt dit voor jou in orde.

 Opgelet: bij een aanvraag NA de 21ste van de maand, gaat je bijdrage van de volgende maand wel nog van je rekening. Wij hebben wat tijd nodig om alles te verwerken. Administratief wordt de onderbreking de maand nadien ingezet, ook al ben je dan al weer aan het sporten.

Na de opstartfase van 3 maanden, kan je onze overeenkomst maandelijks stopzetten.

Natuurlijk vinden wij het jammer dat we je niet meer zullen zien in onze HUPHUP-club. Wij hopen dat je er een leuke tijd hebt gehad en dat je je veel sterker en fitter voelt dan voorheen. Het is nu aan jou om dit te onderhouden, een andere sport te vinden en je behaalde gezonde, fitte lichaam in stand te houden.

Praktische vragen

Via het digitaal document “HUPHUP Factuur” vraag je je factuur aan. Dit kan in de club of via www.huphup.be. Na het ontvangen van jouw bijdrage wordt deze factuur maandelijks, via mail, verstuurd.

Geen nood, je moet zelf niets doen. Diezelfde maand, rond de 10de, wordt automatisch de betaalopdracht opnieuw aangeboden aan je bank. Lukt dit nog niet? Dan wordt de betaling in de volgende maand, samen met het bedrag van die maand, aangeboden aan je bank. Let op dat je dan zeker voldoende saldo op je rekening hebt staan.
Indien de betaling dan nog steeds niet is doorgekomen, contacteren we jou.

Dat doe je in je nieuwe favoriete HUPHUP-club. Samen met je nieuwe coach stel je een nieuwe overeenkomst op, hij of zij maakt je overstap administratief in orde. De overeenkomst in je oude club stopt gelijktijdig met de start in je nieuwe club. Daar merk jij niets van. Je bijdrage loopt aansluitend door op naam van je nieuwe club. HUPHUP, je kan aan de slag in je nieuwe club!

Vergeet ons niet te verwittigen. Je coach past alles aan in ons systeem en je kan zonder zorgen verder aan je gezondheid werken.