Klant bij HUPHUP? Dan vind je hier enkele handige documenten

Trainen op afspraak

Bij HUPHUP trainen we op afspraak. Kom je niet opdagen, dan belt je coach je gelijk op.

Wij willen dat jij je doel bereikt. Klik hieronder om je gemaakte afspraak aan te passen of extra afspraken toe te voegen.

Beheer je afspraak

Het voordeelplatform

HUPHUP heeft samen met een groot aantal merken en handelaars een voordeelplatform opgezet om onze leden een financieel steuntje in de rug te geven.

Met je persoonlijke code kan je tal van kortingen en voordelen genieten op je gewone uitgaven. Bespaar zo tot 2000 euro per jaar op je gezinsbudget! 

Naar het platform


Stopzetting

Na de opstartfase van 3 maanden, kan je onze overeenkomst maandelijks stopzetten. Vraag je een stopzetting aan VOOR de 21ste van de maand dan stopt je overeenkomst op het einde van die maand. NA de 21ste, stopt je overeenkomst op het einde van de volgende maand.

Er even tussenuit... dat kan ook!

Bij tijdelijk even niet kunnen sporten (ziekte, vakantie, te druk...) kan je jouw gezondheidsovereenkomst voor minimum 1 maand onderbreken. Voor de periode dat je niet komt, betaal je geen bijdrage. Geef het tijdig door aan je coach. Onderbreken kan enkel op het moment zelf (bv. ziekte) of in de toekomst (bv. vakantie), niet voor een periode die voorbij is. Je HUPHUP-coach brengt dit voor jou in orde.

Stopzetting aanvragen