Verplicht reserveren…

In het belang van de veiligheid van de klanten en de medewerkers is elk fitnesscentrum verplicht te werken met een reservatie systeem. Zo kan gegarandeerd worden dat er nooit te veel mensen gelijk aanwezig zijn in onze clubs.  

Je kan via deze website reserveren, maar ook na je training in de club op onze vertrouwde reservatie terminal.  

Naar het reservatieprogramma

Hoe werkt het

Je kan in jouw HUPHUP een plek reserveren om jouw training te starten, net zoals voorheen. Kies een dag en het uur dat je wil starten. 
Je kan slechts 15 dagen op voorhand een reservatie maken, zodat iedereen de kans krijgt om een afspraak te maken.

 

Hoe aanloggen

Je hebt van HUPHUP een mail gekregen met daarin je persoonlijke aanmeldgegevens. Die heb je nodig om je aan te melden en een slot te boeken. 
Die mail heb je ontvangen wanneer je gestart bent bij HUPHUP, of als je al langer komt sporten heb je die rond 10 juni 2020 ontvangen.Vind je die niet meer terug? Geen probleem, je kan je wachtwoord eenvoudig terug opvragen via de knop "wachtwoord vergeten" op de reservatiepagina.

Na het invullen van je emailadres krijg je van ons binnen enkele minuten een mail met daarin je gegevens.
Geen mail ontvangen? Kijk eerst je ongewenste mails (spam) na. 

Nog steeds niets gevonden?  Vul dit formulier aan en wij zenden je jouw aanmeldgegevens gegevens opnieuw. 

Wij bezorgen je dan snel de nieuwe inloggegevens. 

Zonder geldig email-adres kan je enkel in je club reserveren.  
Lukt het echt niet, bel dan naar je club, spreek eventueel een berichtje in, en onze coach zal je telefonisch een afspraak geven.

Nog geen klant?

Ben je benieuwd of HUPHUP iets voor jou is, dan kan je bij ons een week lang gratis testen. Je ervaart dan zelf in 3 sessies hoe wij te werk gaan, wat ons uniek maakt en of jij bereid bent om de stap te zetten.

Start nu en plan zelf je eerste sessie in - volledig gratis en zonder enige verplichting - behalve dat je komt sporten :)

Plan zelf je kenningsmaking