In een aantal HUPHUP clubs kan je ook buiten de normale openingsuren terecht. Dit kan elke dag vanaf 6 uur in de ochtend tot 11 uur 's avond. De normale openingsuren waar de coach wel aanwezig is in jouw club blijven ongewijzigd.

Om toegang te krijgen tot jouw club is er een elektronisch slot geplaatst waarmee je met je Milon-pasje binnen kan. Let wel: dit moet je vooraf laten activeren wat gratis is!

Voor jullie veiligheid is er ook een systeem van camerabewaking geïnstalleerd. De beelden hiervan worden 30 dagen bijgehouden.

We hebben een aantal spelregels opgesteld om het trainen voor iedereen aangenaam te laten verlopen. We verwachten dat iedereen deze doorneemt voor zij/hij buiten de uren komt sporten, en er zich ook aan houdt. 

Spelregels

Hieronder vind je de belangrijkste spelregels om ook buiten de normale openingsuren te komen trainen:

 • Naast de normale openingsuren waar een coach aanwezig is zal je in HUPHUP ook kunnen trainen tussen 6 uur in de ochtend en 11 uur in de avond.
  Buiten deze uren blijven de deuren steeds gesloten. 
 • Het elektronisch slot opent met je Milon-kaartje nadat we dit voor jou hebben geactiveerd.
  Buiten de normale openingsuren dient ieder lid zich via zijn eigen Milon-pasje toegang te verschaffen tot de club. Het is dus niet toegelaten om andere personen toegang te verlenen. Dit geldt zowel voor niet-leden maar ook voor andere leden.
  BIj het verlaten van de club is het niet nodig om afzonderlijk naar buiten te gaan via de Exit-knop. Je hoeft dus niet de deur tussentijds te sluiten.
 • Voor jullie veiligheid hebben we camerabewaking geplaatst waarbij de beelden opgenomen worden en maximaal 30 dagen bewaard worden. Deze camera’s zijn gericht op de publiek toegankelijke zones van de club.
  Vanzelfsprekend zijn er geen camera's gericht op individueel afsluitbare ruimten zoals de toiletten en de douches.
  Elk lid is akkoord dat deze beelden bekeken kunnen worden en als bewijsmateriaal gebruikt worden bij eventuele incidenten van welke aard dan ook.
 • Net zoals in de huidige openingsuren verwachten we dat ieder lid de club gebruikt als een ‘goede huisvader’. Hij/zij zal steeds een handdoek gebruiken op de toestellen, zijn zweet van de toestellen verwijderen na gebruik.
 • Indien zij/hij een dringend probleem opmerkt zoals douches die overlopen, elektriciteit die uitgevallen is, … zal hij HUPHUP verwittigen door te bellen op dit nummer: 03 500 56 56 welk bereikbaar is dagelijks tussen 6u en 23u.
 • Voor niet-dringende vragen (trainingsinstellingen, koffie-machine leeg, ...) vragen we jullie contact te nemen met de coach van jouw club. Dat kan ter plaatse tijdens de openingsuren of via mail (zie cluboverzicht).

“Noodnummer: 03 500 56 56”

Enkel te gebruiken voor dringende meldingen
 • Het lid zal geen poging doen om de computers in de club te gebruiken voor een andere reden dan zich aan of af te melden in de software, om zijn trainingsresultaten te bekijken, of om een volgende afspraak te maken.

Momenteel is dit reeds mogelijk in de volgende vestigingen:

 • Brasschaat
 • Zandhoven
 • Schoten
 • NEW: Tessenderlo
 • NEW: Waterloo

Welke clubs volgen kunnen we jullie momenteel nog niet meedelen.