Iedereen welkom!

HUPHUP, minder moeite meer resultaat! 

HUPHUP is er voor iedereen die graag fit en gezond wil zijn, maar geen tijd of geen zin heeft om urenlang te sporten. 

 

Is HUPHUP iets voor jou?

HUPHUP is er voor iedereen! Maar we zien wel dat personen met onderstaande kenmerken het meest geholpen zijn met HUPHUP.

 1. Mijn tijd is kostbaar
 2. Ik ben jong en wil zonder sociale druk aan mijn lichaam werken
 3. Ik ben al sportief bezig
 4. Ik sport totaal niet graag
 5. Ik wil op een veilige en gemakkelijke manier sporten
 6. Ik heb last van kwaaltjes of een blessure
 7. Ik wil een gezonde geest in gezond lichaam

Als jouw tijd kostbaar is

Druk gezin en/of drukke baan…

Ben jij een (te) drukke mama of papa? Continu zorgen voor anderen maar niet voor jezelf?
Tijd voor jezelf is niet gewoon “leuk om te hebben”, maar is essentieel om je goed te voelen.
Me-time maakt je gelukkig! Goed voor jou en je gezin. Uiteraard wil je je me-time optimaal benutten. Dan is HupHup de perfecte oplossing. Twee keer per week 35 minuten is het tijd voor jezelf! 

Regelmatig sporten is ook voor jou superbelangrijk! Weer een frisse kop, je figuur en gewicht behouden, gewoon fit en gezond blijven. 

Onze tip voor jou: plan je HUPHUP bezoek op vaste tijden in! Terwijl je dochter op ballet zit, ... dinsdag na het werk? Binnen en buiten op 35' en je voelt dat je wat goeds voor jezelf gedaan hebt. 

Carrière maken, je eigen zaak gestart? Vergaderen, reizen, altijd bezig.

Vergeet niet: een gezonde geest in een gezond lichaam. Voorkom een burn-out, maar vooral breng meer energie in je leven. Vaak denken we dat we geen tijd en energie hebben om te sporten. Maar regelmatig sporten geeft je net meer tijd en energie!   

 • Betere nachtrust, dus overdag meer energie!
 • Minder snel moe. Door het vele zitten vertraagt je stofwisseling en word je suf.
  Sporten geeft je lichaam een energieboost! 
 • Meer focus en concentratie: sporten verbetert de werking van je brein! Als je fit bent kan je meer onthouden, nieuwe info gemakkelijker opnemen en sneller verwerken. 
 • Even lekker je hoofd leeg maken! Gewoon twee keer per week 35' op de Milon en je hebt een volledige work-out. Je voelt echt dat je wat gedaan hebt. Je conditie en je kracht gaan er snel op vooruit. 

Jongeren die zonder sociale druk, op een doordachte manier aan hun lichaam willen werken

Even offline?

De toekomst is aan de jeugd! 

Voor de jeugd zijn er al veel mogelijkheden om aan sport te doen. Toch kiezen heel wat jongeren voor HUPHUP, vaak om verschillende redenen.
Dit is wat zij ons vertellen.

Eveline: " Hier bij HUPHUP word ik niet zo bekeken als in de budget club waar ik vroeger ging sporten.
Ik voel me hier veel beter in mijn vel."

Rik: " Ik wilde graag wat breder worden, maar mijn ouders wilden dat ik vooral veilig zou trainen. Ik dacht eerst dat ik bij een club met oudjes zou terecht komen, maar ik vind het hier echt super! Er wordt hier veel gelachen, maar ook goed getraind. Ik ben op 3 maanden meer dan 30% sterker geworden, en ik ga nog elke dag vooruit."

Dries: " Ik moest wat gewicht verliezen, ... eigenlijk redelijk veel. Hier bij HUPHUP voel ik me thuis. Ik krijg ook voedingstips van mijn coach Joachim. Deze helpen echt! Het is niet altijd even gemakkelijk, maar er is toch al meer dan 10 kg af. Mijn mama traint samen met mij en wij hebben nu een kleine competitie wie het best presteert. Dit maakt het nog wat leuker."

 

Sportief of net niet sportief

Hou je van uitdagingen?

2 maal per week een pittige workout van 35'. Op de Milon cirkel kan je jezelf ook prima uitdagen en je grenzen verleggen. Twee keer per week Milonnen doet wonderen op het tennisveld, op het golfterrein of tijdens het jaarlijks ski-verlof. Mountainbikers en fietsers gaan sneller de berg op, lopers verbeteren hun tijden. De Milon cirkel bij HUPHUP is een perfecte aanvulling op je sport, en zorgt ervoor dat je veel langer op niveau kan blijven presteren. Ook voorkom je op deze manier blessures.

Doe je helemaal niet graag aan sport?

Dan is de Milon cirkel een perfecte start. Niet nadenken, gewoon doen. Je stapt in de cirkel, en 35' later ben je klaar. De tijd is voorbij voordat je het weet. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, alles is perfect ingesteld. Je kan niets verkeerd doen én ... heel belangrijk, van week tot week voel je dat je sterker en fitter aan het worden bent. Je staat er niet alleen voor, ... jouw coach beschikt over de nodige kennis van zaken om jou op een veilige manier te laten trainen.

 

60 is het nieuwe 40 en 70 is het nieuwe 50

Ik ben geen senior!

Je bent zo jong als je jezelf voelt. Een waarheid als een koe! Twee spreekwoorden voor de prijs van één! 

Hoe ouder je wordt, hoe groter het verschil tussen iemand die wel en iemand die niet sport. 2x per week 35' en je houdt je lichaam sterk en je hart jong. 

Veel bewegen is niet meer genoeg op deze leeftijd. Spieren zijn de bron van de jeugd! Behandel ze met zorg. Als je je spieren niet traint, gaat je spiermassa razendsnel achteruit. Gemiddeld verlies je tussen je 30ste en 60ste levensjaar 7,5 kg aan spieren, die vervangen wordt door dubbel zoveel vetmassa. Gelukkig kan je ook na je 60ste je spiermassa nog opbouwen. Hiermee kan HUPHUP je perfect helpen. Zelfs als je nog nooit in je leven gesport hebt is HUPHUP eenvoudig, veilig en leuk! 

Als je je spieren sterk houdt of maakt: 

 • Heb je geen angst van een trap, een lange wandeling, een fietstochtje of een citytrip.
 • Ondersteunen je spieren je rug en gewrichten! Dus veel minder klachten.
 • Je voelt je 10 jaar jonger en je ziet er ook 10 jaar jonger uit. 
 • Wetenschappelijk bewezen: tot 45% minder kans op vroegtijdig overlijden. (zie onderzoek)

Werken hoeft niet meer, van het leven genieten wel!

Je bent nooit te oud om te starten bij HUPHUP, maar blijf niet uitstellen! Als je de 50 gepasseerd bent, verlies je steeds sneller spieren en spierkracht. Goed nieuws: zelfs na je 90ste levensjaar kan je met de Milon cirkel nog op korte tijd spierkracht opbouwen. Te oud om te sporten? Vergeet het! Sporten wordt meer en meer belangrijk als je ouder wordt.

Waarom zou jij naar HUPHUP komen?

 • Minder rug- en gewrichtsklachten.
 • Voel je fitter, gezonder en energieker.
 • Behoud de controle over je leven en blijf zelfstandig.
 • Sporten is goed voor je geheugen, beter dan een kruiswoordraadsel oplossen! 
 • Je leert weer nieuwe mensen kennen. 

Als je spieren 10% sterker worden, lijkt het of je een rugzak van 15 kg kan afleggen! Dat maakt een groot verschil in het dagelijkse leven. 

 • Gemakkelijk de trap op, vlot in en uit de auto. 
 • Wandelen wordt een plezier, geen opgave.
 • Nog lang genieten van je 'oude dag'? Je hebt tot 45% minder kans* op vroegtijdig overlijden door kanker of hart- en vaatziekten. 

*Volgens een nieuw onderzoek van Penn State College of Medicine vermindert krachttraining je kans op een vroegtijdige dood naarmate je ouder wordt.

De onderzoekers volgden 15 jaar lang mensen ouder dan 65 en monitorde hun fitnessroutine. Ongeveer een derde van de deelnemers overleed in deze periode. 

De 10 procent van de deelnemers die wel aan krachttraining deed, had 46 procent minder kans om vroegtijdig te overlijden dan de rest van de deelnemers die niet aan krachttraining deden. (zie onderzoek)

Ook met blessures of stress

HUPHUP is geen ziekenhuis of revalidatiecentrum en niet iedere medewerker is een kiné. 

Wel weten we dat je spieren sterker en je gewrichten soepeler maken ervoor zorgt dat tal van lichamelijke klachten snel verbeteren of verdwijnen. 

Je hoeft geen voorschrift van een arts te hebben maar, indien je dat wenst, houden wij  je arts op de hoogte van je vorderingen. 

Onze HUPHUP coaches zijn getraind om de toestellen zo in te stellen dat je pijnvrij kunt sporten. Als dit niet lukt zullen we je altijd doorverwijzen. Wij nemen geen risico met je gezondheid.

Je hoeft zelf niets te onthouden. Alle instellingen staan op je Milon pasje. Je kan niets verkeerd doen. Met kleine stapjes gaan we regelmatig de weerstand verhogen, zonder dat je dit merkt, waardoor je snel sterker wordt. 

Ook als je uitgerevalideerd bent bij de kiné of in het revalidatiecentrum, kan je bij HUPHUP je training veilig verder zetten. 

*