HUPHUP is kwaliteit voor een betaalbare prijs. Gezond en fit blijven is het belangrijkste wat we iedereen wensen. 

HUPHUP is er voor iedereen die snel veilig en efficiënt wil sporten! 2 x per week 35 minuten is voldoende voor een optimaal resultaat. 

  • Wil je ook na je pensioen nog volop blijven genieten van het leven? Op 3 maanden tijd krijg je terug de kracht en energie van toen je 10 jaar jonger was. 
  • Ben jij altijd voor anderen aan het zorgen en heb je nauwelijks tijd voor jezelf? Dit zijn jouw 35 minuten! Zorg ook voor jezelf! 
  • Voel jij je niet thuis in een gewone fitness tussen al die strakke lijven en spierbundels? HUPHUP is jouw oplossing.
  • Te druk op het werk om regelmatig te sporten? Stop je sporttas in de wagen en kom sporten voordat je naar huis gaat! Bij ons ben je niet de hele avond kwijt aan sporten, maar sta je na 35 minuten weer buiten met een fris hoofd! 

Ziek zijn kost geld! Zorgen dat je gezond blijft is dus een goede investering. 

Te veel mensen accepteren dat ze als ze ouder worden minder fit worden en minder kracht krijgen. Sporten is voor veel mensen te veel moeite, of niet leuk. Veel mensen zouden niet gaan sporten, zelfs als ze geld zouden bijkrijgen! 

HUPHUP zorgt ervoor dat je met zo weinig mogelijk inspanning, zo veel mogelijk resultaat behaalt, én dat je het nog leuk gaat vinden ook! 

Stel je voor dat je door je ouders naar HUPHUP te sturen kan zorgen dat ze veel langer zelfstandig kunnen wonen en dus niet naar een duur rusthuis moeten! 

Wat is de beste investering? Een traplift, en sterkere spieren? Een traplift brengt je enkel de trap omhoog. Sterke spieren zorgen dat je weer kunt genieten van een wandeling, van spelen met de kleinkinderen, van een leuke citytrip! 

Het is nooit te laat om te sporten bij HUPHUP! Zelfs al heb je vandaag een looprek nodig om je veilig te voelen, bij HUPHUP kan je snel weer zo sterk en fit worden als 10 jaar geleden. 

Gratis testrondje draaien

Wij laten jou en je vrienden, kennissen, partner, (groot)ouders,... ja echt iedereen die je graag wil meebrengen, vrijblijvend kennis maken met onze methode.

Start je gratis proefweek

Voel je je thuis, past dit bij jou, is het haalbaar en misschien zelfs leuk? Dan kan je starten. 

Wil je het nog eerst een tijdje proberen en aankijken of je het ook op wat langere termijn blijft leuk vinden? Dat kan. 
Kies dan voor ons maandelijks opzegbare FLEX abo aan € 89,90 per maand. 

Ben je zeker, ... dit is jouw oplossing? 
Je bent net als wij overtuigd dat HUPHUP een essentiëel onderdeel is van jouw gezonde leven, dan kan je kiezen voor het voordeligere RESULTAAT abo van € 79,90 per maand met een looptijd van 12 maanden. Je kan dit doen om geld te besparen, of om jezelf nog meer te verplichten om dit vol te houden. 

Welke formule je ook kiest, je hebt deze garantie. Als jij jezelf uitdaagt om 20 keer te sporten op 3 maanden tijd, en je hebt dit gehaald, dan kan jij altijd stoppen wanneer jij dat wil, ongeacht welke formule jij gekozen hebt. 

 

Speciale
Familieactie

Samen sporten met je kinderen of partner?
Bij HUPHUP krijgen gezinsleden* een mooie korting!
Vraag een gratis proefweek aan en maak kennis met HUPHUP.

*Gezinsleden moeten gedomicilieerd staan op hetzelfde adres