Nieuw! EMS training bij HUPHUP: Thuis efficiënt en veelzijdig trainen met EasyMotionSkin.

Wil je op een effectieve en veelzijdige manier aan je lichaam werken? Dan is EMS training bij HUPHUP iets voor jou! Bij HUPHUP train je twee keer per week, gedurende 35 minuten, op de Milon cirkel. Dit kan je nu nog efficiënter maken met het revolutionaire EasyMotionSkin syteem. Je krijgt 18.000 extra spiercontracties tijdens je normale training. Je neem het systeem ook gewoon meer naar huis en maakt dan van een normale activiteit zoals wandelen, het huis opruimen of Netflixen een extra work-out.  

Een unieke trainingsmethode

Wat EMS training zo uniek maakt, is het gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS). Met het EasyMotionSkin systeem worden je spieren tegelijkertijd intensief getraind. Dit betekent dat je in korte tijd maximaal resultaat behaalt. Bovendien is EMS training ideaal voor mensen die om welke reden dan ook niet zo zwaar kunnen of willen trainen.

 

Trainen op de Milon cirkel bij HUPHUP

Bij HUPHUP train je op de Milon cirkel, een innovatief concept dat speciaal ontwikkeld is om al je belangrijke spiergroepen te trainen. Tijdens je trainingssessie op de Milon cirkel werk je aan kracht, conditie en vetverbranding. Of je nu wilt ontspannen, herstellen of juist intensief wilt trainen, de Milon cirkel biedt voor elk doel de juiste opties.

 

EMS training thuis

Naast de trainingen in de club draag je het EasyMotionSkin pak ook twee keer per week thuis tijdens normale activiteiten, zoals wandelen, in de tuin werken of het huis opruimen. Wat voorheen gewone activiteiten waren, worden nu een extra efficiënte trainingssessie. Op deze manier ben je vrijwel elke dag op een eenvoudige manier bezig met het verbeteren van je lichaam.

Geweldige resultaten

Als je consistent traint met EMS bij HUPHUP, word je beloond met schitterende resultaten. Het regelmatig gebruik van het EasyMotionSkin systeem in combinatie met de Milon cirkel zorgt voor een strakker lichaam, meer spierdefinitie en een boost in je algehele fitheid. Daarnaast verbrand je meer calorieën en werk je effectief aan het verminderen van cellulitis.

Kies voor EMS training bij HUPHUP en ontdek zelf hoe effectief en veelzijdig deze trainingsmethode is. Train slechts twee keer per week in de club en draag het pak thuis tijdens normale activiteiten. Zo werk je op een eenvoudige manier vrijwel elke dag aan je lichaam. Wacht niet langer en boek nu je eerste EMS trainingssessie bij HUPHUP! Nu voor slechts 25 euro.