Spelregels op een rijtje

  1. Je komt altijd sporten op afspraak zodat er nooit teveel mensen aanwezig zijn. In de club. Per cirkel laten wij per 20' slechts 3 klanten een afspraak maken. Zo blijft het veilig voor iedereen. 
  2. Kom in je sportkleding naar de club, en daar je masker ook tijdens het wachten voor je op de Milon cirkel kan starten. Zodra je kan starten op de Milon cirkel hoef je geen masker meer te dragen. De toestellen staat ver genoeg uit mekaar, en daar we bij het wisselen van de toestellen allen in dezelfde richting draaien blijft dit veildig.
  3. De kleedkamers kunnen wel gebruikt worden, maar de douches zijn voorlopig nog gesloten. 
  4. Bij je eerste bezoek wacht je aan de ingang op je coach. Hij zal je een persoonlijke flacon met een ontsmettingsmiddel geven en een nieuw microvezeldoekje. Voor en na het trainen ontsmet je hiermee het toestel waar je op sport. Na het sporten neem je het microvezeldoekje naar huis, was je het, en breng je het weer mee voor je volgende bezoek. Je gebruikte flacon zet je in de uitbak, onze coaches ontsmetten deze weer voor de volgende klant. 
  5. Bij het binnenkomen, en bij het verlaten van de club, en na een eventueel toiletbezoek, of een niesbui, was, of ontsmet je de handen.
  6. Je hebt steeds een droge grote handdoek mee. Hiermee droog je na gebruik je toestel.
  7. De pauzetijd tussen twee oefeningen is verlengd tot 40”. Voor en na gebruik kan je nu de met de handen aangeraakte delen van het toestel ontsmetten en reinigen met je persoonlijke flacon en microvezeldoekje. Je spuit op het doekje, niet op de toestellen. 
  8. Na je training zet je je mondmasker weer op, en verlaat je de club. Helaas geen gezellige koffieklets dus. 
  9. Voel je je ziek, of heb je klachten als verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten en koorts, blijf dan zeker thuis. Onze medewerkers zullen bij twijfel met een contactloos IR toestel je temperatuur meten, en bij een verhoging moeten we je vragen om de club te verlaten. 
  10. Als één van je huisgenoten ziek is, moeten wij je ook vragen om thuis te blijven.
Samen sterker door het leven!

“Samen sterker door het leven!”