Je hebt het ongetwijfeld al in het nieuws gehoord: onze overheid zet volop in op meer beweging. Medische beeldvorming - aka een scan - zal aangeven wat er mis zit, maar leidt zelden tot nooit tot een oplossing.

Een campagne van de FOD Volksgezondheid

“Geen scan zonder plan”

Een campagne van de FOD Volksgezondheid, Lage rugpijn? Blijf er niet mee zitten

In veel gevallen is de oplossing altijd: meer bewegen! In veel gevallen ga je dan naar een dokter, die verwijst je door naar een kinesist. Die laatste kijkt dan welke oefeningen veilig zijn voor jou, en stelt dan een reeks van oefeningen op .
Na 3 tot 6 weken ben je er dan van je lage rugpijn af.

Had de kiné nu niet laten vallen dat je die oefeningen best zou blijven doen? 

Bij HUPHUP begeleiden we jou in een aantal stappen. Telkens beginnen we met een intake-gesprek waar we jouw persoonlijk doel bespreken en kijken naar je klachten. Telkens doen we ook een krachttest om te zien hoe het met je spierkracht staat. 

Na de intake volgt een lichaamsmeting door de Milonizer. Hierbij gaan we jouw lichaam opmeten: de lengte van je romp, armen en benen worden bepaald en hiermee worden alle toestellen ineens perfect op jouw afgestemd.

Daarna is het aan jou: je neemt plaats op elk van onze 8 toestellen die telkens 1 specifieke spiergroep zal trainen. Hierbij zal je coach nakijken of de instelling perfect zit, en met de krachttest bepalen we dan de intensiteit van de oefening.

Plan hier een intake

Wil je te weten komen of HUPHUP iets voor jou is? Dat kan zonder enige verplichting gedurende 3 sessies. Vraag hier een proefweek aan en je kan direct 3x komen trainen. 

* we vragen geen contract of betaalgegevens voor deze dienst

Gratis proefweek

Vind je dichts bijzijnde HUPHUP-center eenvoudig hieronder.

Wil je meer te weten komen over onze werking? Lees dan zeker dit artikel over 

Zoek een club bij jou in de buurt

Oeps, we hebben geen toestemming om je huidige locatie te gebruiken.
Laat dit toe en herlaad de pagina om deze functie te gebruiken of zoek uw locatie via het zoekveld hierboven.
Oeps, er ging iets mis.
Herlaad de pagina en probeer opnieuw.