HUPHUP heeft leuk nieuws voor je.

We gaan het stelselmatig mogelijk maken om ook buiten de normale openingsuren te komen sporten in jouw HUPHUP. Dit zal elke dag kunnen vanaf 6 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. De normale openingsuren waar de coach wel aanwezig is, blijven ongewijzigd. Hiervoor plaatsen we een nieuw elektronisch slot waarmee je met je Milon-pasje binnen kan. Voor jullie veiligheid plaatsen we ook een systeem van camerabewaking.

Wanneer jij interesse hebt om van deze mogelijkheid gebruik te maken, neem dan contact met jullie coach om de spelregels te kennen. We activeren dan ook gelijk jouw toegang zodat je kaartje toegang geeft.

Momenteel is dit reeds mogelijk in de volgende vestigingen:

 • Brasschaat
 • Zandhoven
 • Schoten
 • NEW: Tessenderlo
 • NEW: Waterloo

Welke clubs volgen kunnen we jullie momenteel nog niet meedelen.

Spelregels

Hieronder vind je de belangrijkste spelregels om ook buiten de normale openingsuren te komen trainen:

 • Naast de normale openingsuren waar een coach aanwezig is zal je in HUPHUP ook kunnen trainen tussen 6 uur in de ochtend en 11 uur in de avond.
  Buiten deze uren blijven de deuren steeds gesloten. 
   
 • Het elektronisch slot opent met je Milon-kaartje nadat we dit voor jou hebben geactiveerd.
  Buiten de normale openingsuren dient ieder lid zich via zijn eigen Milon-pasje toegang te verschaffen tot de club. Het is dus niet toegelaten om andere personen toegang te verlenen. Dit geldt zowel voor niet-leden maar ook voor andere leden.
   
 • Voor jullie veiligheid hebben we camerabewaking geplaatst waarbij de beelden opgenomen worden en maximaal 30 dagen bewaard worden. Deze camera’s zijn gericht op de publiek toegankelijke zones van de club.
  Vanzelfsprekend zijn er geen camera's gericht op individueel afsluitbare ruimten zoals de toiletten en de douches.
  Elk lid is akkoord dat deze beelden bekeken kunnen worden en als bewijsmateriaal gebruikt worden bij eventuele incidenten van welke aard dan ook.
 • Net zoals in de huidige openingsuren verwachten we dat ieder lid de club gebruikt als een ‘goede huisvader’. Hij/zij zal steeds een handdoek gebruiken op de toestellen, zijn zweet van de toestellen verwijderen na gebruik. Indien hij een probleem opmerkt zoals douches die niet doorlopen, lekken, … zal hij HUPHUP verwittigen door te bellen op dit nummer: 03 500 56 56 welk bereikbaar is dagelijks tussen 6u en 23u.

 • Het lid zal geen poging doen om de computers in de club te gebruiken voor een andere reden dan zich aan of af te melden in de software, om zijn trainingsresultaten te bekijken, of om een volgende afspraak te maken.