Belang van calorieën

Calorieën zijn een essentieel onderdeel van onze voeding en energie-inname. Het is waar dat het aantal calorieën dat je dagelijks consumeert een belangrijke rol speelt bij het afvallen of aankomen in gewicht. Om af te vallen, moet je meer calorieën verbranden dan je consumeert, en vice versa om aan te komen. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle calorieën gelijk zijn - de bron van de calorieën is ook van belang.

“Calorieën zijn niet de vijand”

De waarde ervan is wel bepalend voor je afval proces.

Het is verstandig om te streven naar een gebalanceerd dieet met voldoende voedingsstoffen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen, in plaats van je alleen te focussen op het tellen van calorieën. Voedzame voeding zal je helpen je energieniveau op peil te houden en je lichaam te voorzien van de brandstof die het nodig heeft om goed te functioneren. Luister naar je lichaam, eet bewust en in balans, en vergeet niet dat afvallen draait om gezonde keuzes maken voor de lange termijn, niet om snelle oplossingen.

Nu 2 weken testen

Daarom nodigen we je uit om 2 weken GRATIS kennis te maken met ons exclusieve Benfit-programma. Mensen die je voor zijn gegaan, verliezen gemiddeld tussen de 250 en 700 gram per week op een gezonde manier.

Benieuwd? Laat dan je naam en contactgegevens hieronder achter en krijg alle startinfo. Wil je direct starten, dat kan natuurlijk ook.

Benfit lifestyleprogramma

 

 

Wat kan je verwachten?

  • Wekelijks voedingsadvies op maat.
  • Overzichtelijke boodschappenlijst.
  • Lekkere & simpele gerechten.
  • Normale producten.
  • Ondersteund door diëtisten.
  • Wekelijkse opvolging van jouw HupHup coach.