Een dynamische job waar je nooit stilstaat? Dat is werken bij HUPHUP!

We zijn regelmatig op zoek naar toffe collega's om ons team te versterken.

Een HUPHUP coach is een echte 'mensen mens'. Je bent vlot in de omgang, je bent sportief en vrolijk. Je bent oprecht geïnteresseerd in je klanten, en het maakt je blij als zij hun doelen behalen. Jouw persoonlijkheid en motivatie zijn voor ons belangrijker dan je achtergrond en diploma.

Je krijgt uiteraard een interne opleiding, maar de milon technologie helpt je om onze klanten veilig en verantwoord te laten sporten.  

Heb je interesse in deze boeidende job?  Laat het ons weten! Wij zoeken vaak zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers. 

 

Durf je een uitdaging aan? Ook je eigen HUPHUP als zelfstandig ondernemer uitbaten is mogelijk. Je bent je eigen baas, maar je krijgt heel veel ondersteuning van HUPHUP zodat jij je kan focussen op dat wat je graag doet: mensen coachen en motiveren. HUPHUP zorgt voor de vervelende zaken zoals administratie, marketing, ...

Meer info? Klik dan hier

Wie is HUPHUP?

HUPHUP is geen gewoon fitness centrum. Een HUPHUP club is een zogenaamde Milon only club. HUPHUP werkt met de Milon cirkel en met het Five Mobility circuit. Mensen die naar HUPHUP komen zijn meestal niet de typische fitnessklant. Onze klanten komen sporten om zich gezonder en fitter te voelen, of om wat kilo's te verliezen. Bij huphup gaan we zowel aandacht besteden aan hun lenigheid, beweeglijkheid, als aan hun kracht en conditie. 

Bij HUPHUP geven we veel aandacht naar interne opleidingen. Anders dan bij veel andere clubs is niet sales het belangrijkste aspect in onze opleidingen,  maar wel hoe jij je klanten optimaal kan coachen. 

 

Jezelf blijven ontwikkelen

Bij HUPHUP heb je de kans om te blijven groeien en ontwikkelen. Er zijn volop doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie met interessante arbeidsvoorwaarden.

Wil je werken bij HUPHUP?

Waar wacht je dan nog op! Solliciteer hier en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Eigen baas bij HUPHUP?

Eigen baas bij HUPHUP?

Een eigen zaak in de fitness sector, maar met alle ondersteuning zodat jij je focus kan leggen op dat wat echt leuk is. De...