Home Video1

Je goed in je vel voelen

Goed in je vel zitten, is belangrijk. Dat weten we bij HUPHUP maar al te goed. HUPHUP helpt je dan ook om dit doel te bereiken. Het is leuk dat je voelt dat je op korte tijd en zonder al te veel moeite snel een mooi resultaat haalt.

Om dit te realiseren, gebruiken we twee concepten. De Milon cirkel, een combinatie van slimme toestellen in een cirkel, waar je meer uithaalt dan wat je erin stopt. Onze tweede gezondheidspijler is het Five beweeglijkheidsconcept. Zitten is het nieuwe roken, te veel zitten is dé oorzaak van heel veel gezondheidsproblemen. Five helpt om snel en efficiënt de negatieve gevolgen van het vele zitten te bestrijden. Reeds na enkele trainingen voel je al het verschil. 

Gezond bezig zijn mag ook leuk en gezellig zijn. HUPHUP vindt het belangrijk dat er een leuke sfeer is in de club. HUPHUP'ers worden met elkaar in contact gebracht, er is gratis goede koffie en water, en na de training kan je gezellig wat kletsen. Voor heel wat HUPHUP'ers is dit een belangrijke reden om hun goede gewoonte vol te houden. Welkom bij de familie!

Kom een hele week gratis HUPHUP'en om kennis te maken. Vraag je gratis proefweek aan.

 

Bekijk onze andere doelen

Geen doel gevonden dat bij je past?
Zoek hieronder gericht op een persoonlijk doel!

Ontdek
de HuPHUp community

Ontdek onze community
Karl - rugpatient

Karl - rugpatient

Rug steviger maken op voorschrift van de dokter.