De overheid heeft beslist dat alle horeca zaken én alle sportieve evenementen moeten sluiten vanaf zaterdag 14 maart en voorlopig tot 3 april moeten gesloten blijven. Wij zijn dus verplicht om onze deuren in deze periode gesloten te houden.​

We kunnen ons voorstellen dat jullie ook vragen hebben over jullie lidmaatschap.
Moet ik dit opzeggen?
Krijg ik geld terug?

Wij verkiezen een open en eerlijke communicatie:
Deze situatie is overmacht. ​HUPHUP blijft kosten hebben (personeel, huur gebouwen en toestellen,…) Wij kunnen de lidgelden voor maart dus niet terugbetalen. Dit is wettelijk volledig volgens de regels in een situatie van overmacht. ​

Voor de maand april wachten wij even af.
Als we op 4 april terug open kunnen, zullen we dan pas de betaling voor deze maand laten doorgaan via domiciliëring. Duurt de sluiting langer, dan zullen we de betaling voor april NIET laten doorgaan.

Jullie hoeven dus zelf geen actie te ondernemen! ​

We hopen dat we jullie vanaf 4 april weer in onze clubs kunnen verwelkomen. ​

Voor nu vind je hier enkele oefeningen die je thuis kan doen, want blijven sporten is belangrijk !

Hier vind je meer informatie over de corona maatregelen.


Je kan je overeenkomst maandelijks stopzetten met het formulier hieronder. Vraag je een stopzetting aan VOOR de 21ste van de maand dan stopt je overeenkomst op het einde van die maand. NA de 21ste, stopt je overeenkomst op het einde van de volgende maand. Er gaat dus nog één bijdrage van je rekening.

Ook in deze periode staan onze coaches voor je klaar om je te begeleiden. HUPHUP, die laatste maand gaan we er nog even samen extra tegenaan.

Aanvraag: