“Je leven lang jong blijven begint bij gezonde spieren”

Meer en meer Belgen hebben overgewicht, diabetes, rug-, nek- en gewrichtsklachten. Meer Belgen krijgen meer te maken met dementie, meer hart en vaatziekten, meer kankers. Meer en meer mensen zijn de laatste jaren van hun leven hulpbehoevend. Men noemt dit  ‘beschavingsziekten’.  Er is een gemeenschappelijke oorzaak van al deze ziekten: sarcopenie!

Sarcopenie is pas sinds oktober 2016 erkend als een ziekte door de Wereld- gezondheidsorganisatie WHO. De kennis hierover onder huisartsen en internisten ontbreekt nog vaak. 

Wat is dat nu, sarcopenie?

Coach Glenn legt het graag uit

Wil jij spierverlies een halt toeroepen?

Wil je meer weten hoe je spierverlies kan voorkomen, vraag dan een gratis proefweek aan met de knop hieronder.

In 3 sessies laten we je ontdekken hoe we te werk gaan en welke technologie we hiervoor gebruiken. Gratis en geheel vrijblijvend - geen (wurg)contract dus - maar een aangename kennismaking met HUPHUP!

Starten met HUPHUP

Sarcopenie is echter perfect te voorkomen en zelfs te behandelen. De wetenschap is het daarmee eens. De oplossing is eenvoudig, goedkoop en vraagt maar een klein beetje discipline en moeite. Zieke mensen brengen veel geld op voor de farma industrie, maar kosten onze overheid en onze gezinnen miljarden euro ’s per jaar. Anders dan de machtige farma industrie is er geen belangengroep met veel geld die deze eenvoudige oplossing kan promoten.