Onze manier van trainen heeft zoveel voordelen voor je gezondheid dat de overheid dit eigenlijk zou moeten terugbetalen. Want inwoners met sterke spieren en een sterk hart, besparen de overheid heel veel geld! Je bent niet alleen veel minder vaak ziek, maar je hebt ook minder snel dure behandelingen nodig. Helaas is er op dit moment nog geen terugbetaling voor sporten, maar toch is sporten bij HUPHUP ook vandaag reeds een slimme investering. 
Hier enkele redenen waarom sporten bij HUPHUP helemaal niet duur is.

1. Wat is jouw vrije tijd waard?

Wees eerlijk! Zou je 3 keer per week anderhalf uur sporten als het gratis was? Veel mensen zouden dit zelfs niet volhouden als ze geld bijbetaald krijgen!

Sport je graag en veel, dan heb je HUPHUP waarschijnlijk niet nodig. 

Stel je voor dat je maar één keer per maand 10 minuutjes zou moeten sporten en fit en gezond te blijven! Of enkel 1 keer per jaar op groot onderhoud gaan! Wat zou dit comfort je waard zijn?

Onze HUPHUP oplossing: 2 keer per 10 dagen 35 minuten is het minimum, 2 keer per week 35 minuten is ideaal, meer is te veel! 

Wat doe jij het liefst? 3 x per week anderhalf uur zwoegen en zweten in de gym, of twee keer per week 35' comfortabel sporten op Milon? 

Doordat een Milon training zoveel minder van je vrije tijd in beslag neemt, is deze training ook veel gemakkelijker in te plannen in jouw leven. Snel voor het eten nog 35' sporten is haalbaar. Als je nog anderhalf uur moet sporten wordt het moeilijk. De kinderen op school afzetten, 35' Milon en je hebt nog een hele voormiddag om andere zaken te doen. Je zaterdag of zondag voormiddag is er niet helemaal aan als je maar 35' naar HUPHUP moet. 

2. Personal training voor iedereen

Eigenlijk is HUPHUP personal training voor een betaalbare prijs. Vergelijk je ons met een traditionele fitness waar je voor enkele euro's per maand sport zonder begeleiding, dan zijn wij inderdaad duur. Vergelijk je ons met naar de kapper gaan, met wat mensen uitgeven aan drank of sigaretten, aan hobby's of reizen, dan is HUPHUP niet zo duur. 

HUPHUP is geen traditionele fitness. Bij ons sport je op maat van je lichaam én heb je een coach die je persoonlijk begeleidt tijdens het volledige traject. En persoonlijk mag je heel letterlijk nemen.

Je coach helpt je niet alleen om de juiste houding aan te nemen tijdens de oefeningen, maar zal je ook motiveren op een slechte dag én je sportmaatje zijn om je doordeweekse roddels mee te delen.

Kies je voor een individuele personal trainer, zit je al snel aan prijzen van 50 tot zelfs 100 euro per uur. Ga je 8 keer per maand sporten bij een personal trainer en HUPHUP is plots goedkoop. Het hangt er net een beetje vanaf wat je zelf wil!

Als HUPHUP je op oudere leeftijd fit en vol energie kan houden, en je kan wegblijven van het rusthuis, je hebt geen verzorging nodig, maar je geniet nog elke dag van het leven, dan is HUPHUP elke euro meer dan waard. 

Lees hier wat HUPHUP voor jou aanbiedt. 

3. HUPHUP versus medicijnen

Wanneer we ons niet goed in ons vel voelen of last hebben van kwaaltjes, nemen we nog te snel de toevlucht naar medicijnen.

Zo blijkt ook uit onderzoek van APB (De Algemene Pharmaceutische Bond). In dit onderzoek staat dat elke dag 1 op de 20 Belgen een apotheek binnenstapt om een geneesmiddel of een ander gezondheidsproduct te halen. Gemiddeld gezien geven we in België met z’n allen ook zo’n 490 euro per inwoner per jaar uit aan medicijnen. 

“We geven gemiddeld 490 euro per jaar uit aan medicijnen”

Moet ik dan al mijn medicijnen laten vallen? Neen, natuurlijk niet. HUPHUP streeft naar een gezond evenwicht. Sommige medicijnen zijn van essentieel belang voor je gezondheid.

Te vaak wordt de oplossing voor een probleem gezocht in medicatie en het behandelen van de sympotomen: "Pak een pilletje en voel je instant beter". Het kan ook anders! Pak de oorzaak aan, net zoals Liliane en sport tweemaal per week 35 minuutjes. HUPHUP, waar wacht jij nog op?

Als HUPHUP je op oudere leeftijd fit en vol energie kan houden, en je kan wegblijven van het rusthuis, je hebt geen verzorging nodig, maar je geniet nog elke dag van het leven, dan is HUPHUP elke euro meer dan waard. 

Ga je investeren in een dure traplift, of in sterke spieren? Een traplift bengt je enkel de trap omhoog. Sterke spieren brengen je overal! 

Lees hier wat HUPHUP voor jou aanbiedt. 

   

Ben jij ook overtuigd dat sporten je een fitter en gezonder leven geeft?

Vraag dan vandaag nog je gratis proefweek aan én kom 7 dagen gratis testen.
P.S.: Na het starttraject van 3 maanden, stop je wanneer je wil.

Vraag je gratis proefweek aan!