Olivier, 49 jaar, was vooral op zoek naar een veilige manier van sporten om zijn sukkelende gezondheid aan te pakken. Wat hij van HUPHUP vindt? Dat ontdek je in zijn persoonlijk verhaal hieronder. Geen tijd of zin om het te lezen? Bekijk dan de video van Olivier's ervaring met HUPHUP.

Waarom ben je beginnen sporten bij HUPHUP?

Ik heb eerst andere sporten willen doen, maar omdat ik sukkel met mijn gezondheid waren die niet altijd haalbaar. Daarom heb ik gekozen om bij HUPHUP te sporten.

Waarom heb je dan voor HUPHUP gekozen?

Voor de persoonlijke begeleiding en de slimme toestellen. Ergens anders ga je meestal sporten op je eigen gevoel, maar je weet eigenlijk niet wat je doet. De toestellen bij HUPHUP werken wel, want je weet dat je niets verkeerd kan doen. De coaches helpen je ook om te bepalen hoe ver je mag en kan gaan. Bij andere plaatsen zie je allemaal gewichten liggen en iedereen pakt daar te zware gewichten waardoor je je lichaam al snel overbelast.

Hoe zag jouw eerste HUPHUP ervaring er uit?

Toen ik de eerste keer kwam, werd mijn HUPHUP kaartje geactiveerd en is de coach gaan kijken hoe ze de toestellen moest afstellen op mijn lichaam. Als je last hebt van je benen, rug, nek of tenen worden de toestellen anders ingesteld. Eenmaal als dat ingesteld is wordt het stilletjes aan zwaarder en zwaarder. 

Zou je HUPHUP aanbevelen?

Zeker! Voor mensen die niet sporten of heel weinig tijd hebben en ook aan mensen die schrik hebben om te gaan sporten. Want door de begeleiding hoef je helemaal geen schrik te hebben om iets fout te doen!

Wil je net zoals Olivier op een veilige manier sporten?

Hup dan eens binnen in één van onze clubs of vraag je gratis proefweek aan om een week gratis te komen proberen.

Vraag je gratis proefweek aan