Peter is 52 jaar & sport al een tijdje bij HUPHUP. Waarom hij komt sporten bij HUPHUP? Wel, dat lees je hieronder in zijn persoonlijk verhaal. Geen zin om te lezen? Dan kan je ook de video van Peter bekijken.

De ervaringen van Peter bij HUPHUP

Waarom kom jij sporten bij HUPHUP, Peter?

Ik ben beginnen met sporten bij HUPHUP om aan mijn gezondheid te werken. Omdat ik de ziekte van Bechterew heb, heb ik enorm veel pijn aan mijn heupen en aan mijn rug. Door te gaan sporten hoopte ik om mijn pijn onder controle te houden.

En is er verbetering?

Ja! Door de specifieke oefeningen te doen, gaat het al veel beter met mij en heb ik veel minder pijn.

Hierdoor kan ik ook beter gaan werken. Ik moet het nu ook blijven doen van de dokter zodat de pijn weg blijft.

“Door de oefeningen te doen, heb ik veel minder pijn en kan ik beter werken.”

Peter, 52 jaar & HUPHUP'er

Hoe ben je juist bij HUPHUP terecht gekomen?

Eigenlijk door mijn zoon. Hij wou graag gaan fitnessen en dan ben ik met hem meegegaan. De HUPHUP club in Genk was de club die het kortste in de buurt lag dus zijn we hier een eerste keer komen proberen. We moesten dan eerst een vragenlijst invullen wat je precies had zodat de coaches de oefeningen hier ook op kunnen afstellen.

Veters geknoopt, check. Hoe ging het na die eerste proefweek?

Na de eerste proefweek begon ik met de eerste cirkel, die heb ik ongeveer een 15 à 20 weken gedaan. Daarna mocht ik dan overgaan naar de tweede cirkel. In het begin valt het goed mee, maar het wordt wel altijd zwaarder en zwaarder. Het is wel nog altijd op maat van wat je zelf kan dus je traint nooit te zwaar.

En wat heeft je overtuigd om voor HUPHUP te kiezen?

Ik voelde me eigenlijk meteen thuis in HUPHUP Genk & de sfeer is ook leuk. De toestellen worden ook op maat van je lichaam ingesteld en dat is leuk!

Wil jij net zoals Peter je pijn bestrijden?

Kom eens langs in de dichtsbijzijnde HUPHUP club of vraag je gratis proefweek aan. Onze coaches helpen je graag op weg naar een gezond en pijnvrij leven!

Vraag je gratis proefweek aan